UPDATE: Bia a fost salvatã! Marian Radu, patronul clinicii Recumed din Vaslui va asigura transportul ei pana la granita cu Turcia si inapoi la Barlad!!!

UPDATE 1: Veste  excelenta  primita de Bia  si Asociatia “Nascuta Inger” imediat dupa aparitia apelului disperat facut pentru ca Bia sa ajunga la o treia (si speram cea din urma!!) cura de imunoterapie  pentru a scapa definitiv de cancer! Impresionat de lupta dusa de Bia pentru a fi salavata si de demersurile facute de Asociatia “Nascuta Inger” prin cotidianul Vremea Noua, MARIAN RADU, patronul clinicii Recumed  din Vaslui a sunat la redactia noastra si a oferit pentru copilul greu incercat din Puiesti o ambulanta care il va transporta de acasa, din localitatea Rusi, comuna Puiesti, la Bucuresti si de acolo la granita cu Bulgaria, de unde va veni o ambulanta  din Turcia  si il va prelua. De asemeni, la intoarcerea acasa, cand Beatrice  Dumbrava va venit ca o adevarata eroina, vindecata, aceeasi ambulanta de la Recumed Vaslui o va transporta in localitatea de domiciliu! MULTUMIM omului deosebit, MARIAN RADU, care a dat dovada de o mare calitate: generozitate! A fost pentru noi, cei de la cotidianul Vremea Noua,  o mare bucurie, avand in vedere ca luptam pentru cazul Biei din ianuarie 2019 – cand am semnalat cazul grav al fetei, iar acum, tot prin intermediul nostru, cu ajutorul oamenilor  cu suflet mare, precum Marian Radu, speram ca aceasta  lupta pentru viata sa fie incheiata cu succes !!

APEL…Bia Dumbravã, fetita de numai 7 ani, din satul Rusi, comuna Puiesti, are nevoie de o ultimã curã de imunoterapie! Cazul fetitei crescutã de bunicã, pentru cã pãrintii naturali au abandnat-o, care apoi s-a îmbolnavit de un cancer agresiv, cunoscut ca Limfon Hodgkin, a fost mediatizat de cotidianul nostru, iar oamenii cu suflet mare au sãrit în ajutorul ei. Printre cei care au fost generosi cu Bia se numãrã si Episcopia Husilor, prin Asociatia Filantropicã condusã de preotul Vladimir Beregoi, cu binecuvântarea PS Ignatie, Episcopul Husilor. Acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, Bia a scãpat de boalã, dar trebuie sã se întoarcã acasã cu ambulanta tocmai din Istanbul si are nevoie de un ultim ajutor!

Pe grupul de socializare „Salvati-o pe Bia” de pe Facebook, jurnalista Gabriela Voinea, de la TVR 1, cea care s-a zbãtut, împreunã cu Carmen Suciu, de la Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, ca sã o salveze pe Bia, a fãcut un ultim apel!

„Stiti cã datoritã vouã si MagiCamp, toate tratamentele Biutei, care a avut limfon Hodkin, un cancer foarte gresiv, au fost plãtite cãtre spitalul de la Istanbul, unde boala avea sã se remiseze! Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu harul lui, prin mâinile celei care avea sã o urmãreascã si sã o trateze un an, prof. dr. Muge Gokce, dar si prin generozitatea voastrã, am ajuns la final!
O ultimã curã de imunoterapie ne desparte de acest final fericit, apoi îi putem pune medalia de eroinã, Bia e o eroinã! Am obtinut aprobãrile de cãlãtorie din partea Ministerului Sãnãtãtii din Turcia, dar ne lovim iarãsi de costurile celor douã ambulante: România-Kapikule (ambulanta româneascã, douã drumuri dus-întors 7000 lei), Kapikule-Istanbul (ambulanta turceascã, douã drumuri dus-întors, 500 euro)! Total: 10.000 lei!”, a scris Gabriela Voinea.

„Îmi amintesc si acum telefonul în miez de noapte al dragei voluntare de la ziarul Vremea Nouã Vaslui: <<Ce facem, Carmen?Crezi cã vom reusi sã o salvãm pe Bia? Fetita din Rusi, Vaslui !>> . Deja cunosteam situatia, fiindu-mi prezentatã de voluntara Ioana Rares Cornateanu, iar eu am transmis-o mai departe lui Gabriela Voinea. Situatia nu era prea roz, dar cu sanse imense de-a fi salvatã. Dupã cum ne-am obisnuit, din pãcate, în ultimul timp, viata trebuie cumpãratã. Bani, bani multi, pe care noi nu-i aveam. Copil abandonat de pãrinti, crescut de bunica paternã, copil care îsi dorea enorm sã trãiascã. A început o luptã contra cronometru, acte, aprobãri, adunat bani, aveam poza Biei pusã în masinã, ochii sãi tristi mã secau când simteam cã nu mai pot, îi priveam si îmi spuneam <<dacã ea poate, pot si eu, dacã ea rezistã, rezist si eu!>>. As putea scrie câte o carte despre fiecare viatã salvatã, însã acum, pentru a obtine medalia, mai avem doar un singur hop: ultima curã de imunizare a transplatului autolog. Pentru asta ne mai trebuie 10.000 lei. Am reusit de atâtea ori sã strângem sume colosale, Magicamp, Florenta Ilie, domnul inginer Mihai Tãrîtã si Asociatia <<Culita Tãrîtã>>, voi, cei care nu ati rãmas indiferenti, ne-ati sustinut ca azi Bia sã fie sãnãtoasã. Mai putem, încã o datã, sã ne unim. Ultima curã de imunoterapie! Stiu cã e greu, stiu cã am fãcut din imposibil-posibil, dar mai stiu si vãd cã Bia este copilul erou care a învins cancerul.”, a scris si Carmen Suciu.

Conturi donatii: RO02BACX0000001846427000 în lei RO45BACX0000001846427002 în euro deschis la UniCredit Bank pe numele Anghel Ana -Maria (tutore Bia) sau direct în conturile Asociatiei „Nãscutã Înger”, contact Carmen Suciu!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ