30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Bianca Drăgușanu a dat anunț de angajare! «Contactați-mă, vă aștept la interviu»

Bianca Drăgușanu este foarte preocupată de business-ul ei cu rochii de de lux, iar acum blondina are nevoie de ajutor pentru a-și dezvolta afacerea. Diva din showbiz anunțat că își mărește echipa și vrea oameni care să lucreze în atelierul ei, dar ce skill-uri trebuie să aibă aceștia de fapt?

Bianca Drăgușanu promite că cei care vor lucra în echipa ei vor avea parte de carte de muncă, colegi simpatici și un mediu de lucru plăcut.

,,Anunț de maximă importanță, am nevoie de croitorese la mine, la atelier, pentru că echipa se mărește, iar eu fac rochii extraordinar de frumoase, pe comandă majoritatea, pe sufletul clientelor mele, deci caut croitorese care știu să facă produsul cap-coadă. Vă las numărul de telefon aici, contactați-mă și haideți să ne vedem la o probă, la atelierul meu pentru că îmi doresc să am echipă mare și frumoasăSunați la acest număr de telefon și vă aștept la interviu. Carte de muncă, colectiv frumos și atmosferă veselă”…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-a-dat-anunt-de-angajare-ce-637767.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here