Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău? „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”

Fanii Biancăi Drăguşanu sunt în delir după ultima declaraţie făcută de blonda focoasă, prin intermediul unui video publicat miercuri seară.

Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu iubitul ei miercuri seraă seară. La o oră distanță după ce a dat vestea că petrec timp de calitate împreună, vedeta a distribuit pe Instagram Stories un clip care face senzaţie pe toate reţelele de socializare.

Un videoclip amuzant în care o femeie pune într-o tigaie trei bucăți de hârtie pe care sunt notate tot atâtea idei a fost postată iniția de Deea Neagu, o utilizatoare TikTok. Și, după cum puteți observa, pe imagini este trecut următoarea mărturisire: “Atunci când primesc răspuns de la soțul meu… «Ce fac astăzi de mâncare?»”. Înainte să îl încarce pe contul ei, Bianca Drăgușanu l-a etichetat pe Gabi Bădălău, iar acest gest i-a făcut pe unii dintre fanii lor să presupună că s-ar fi căsătorit în secret.

Gabi Bădălău a făcut declaraţii surprinzătoare de Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor lui şi femeia cu care se află în proces de divorţ. Bărbatul a mărturisit că artista a fost singura femeie pe care a iubit-o şi o va iubi toată viaţa.

Omul de afaceri ar fi vorbit de curând, la telefon, cu o prietenă comună cu Claudia Pătrăşcanu, care i-ar fi reproșat că i-a permis Biancăi Drăgușanu să o vorbească urât pe mama copiilor lui. …https://www.romaniatv.net/bianca-dragusanu-declaratia-care-i-a-surprins-pe-toti-fanii-s-a-casatorit-cu-gabi-badalau-atunci-cand-primesc-raspunsul-de-la-sotul-meu_5370888.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ