11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea. Ce spune la nouă ani de la despărţire

Bianca Drăgușanu a devenit celebră după ce a apărut la braţul lui Cătălin Botezatu. După relaţia cu celebrul designer, vedeta s-a iubit cu alte personalităţi cunoscute, printre care şi fotbalistul Adrian Cristea.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea. Vedeta a dezvăluit în ce relaţii este cu fostul fotbalist la nouă ani de la despărţire.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu a trăit o poveste de dragoste câţiva ani de zile cu Adrian Cristea. Vedeta nu regretă timpul pe care l-a petrecut alături de fostul fotbalist, însă din povestirile sale, pare că între cei doi nu ar mai exista niciodată o cale de împăcare. „Da, am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, care la momentul acela a fost ce trebuie și era ceva potrivit pentru mine. De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el. Lui nu îi păsa de nimic de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea”, a povestit Bianca Drăguşanu la Xtra Night Show…https://www.romaniatv.net/bianca-dragusanu-dezvaluiri-incendiare-despre-relatia-cu-adrian-cristea-ce-spune-la-noua-ani-de-la-despartire_6044223.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here