3.3 C
Vaslui
28-mart.-2023

Bianca Drăgușanu, însărcinată după patru înseminări eșuate în Turcia! Iubita lui Bădălău ar fi gravidă în 10 săptămâni: «Vor tripleţi»

- Advertisement -

E ştirea momentului în lumea mondenă. Bianca Drăguşanu ar fi gravidă, iar tatăl ar fi chiar Gabi Bădălău. Click! a aflat detalii despre sarcina blondei, care ar fi deja în zece săptămâni. Sursele noastre au povestit că Bianca ar încerca de mult să aibă un copil cu Gabi, iar vestea cea mare a venit după patru tentative eşuate de înseminare.

Bianca Drăguşanu ar fi gravidă cu copilul lui Gabi Bădălău, iar vestea a venit chiar când se părea că cei doi şi-au spus adio definitiv. Iată că lucrurile nu stau chiar aşa, iar acum vedeta a reuşit să rămână gravidă, după un an în care s-a chinuit. Bianca ar fi fost chiar la înseminări, în Turcia, şi a urmat mai multe tratemente cu hormoni. Gabi ar fi fost alături de ea, la toate aceste proceduri şi şi-ar fi dorit copilul.

“De un an de zile, se chinuie să rămână gravida. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul. Ar fi gravida în zece săptămâni, este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău, părinții o exclud din start, nici nu vor să audă”, au declarat surse din preajma cuplului, pentru Click!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-insarcinata-dupa-patru-634666.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.