3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu are mereu grijă să arate impecabil și apelează regulat la intervențiile estetice. Vedeta a decis că și mama sa ar trebui să beneficieze de câteva retușuri.

Bianca Drăgușanu este o mare adeptă a operațiile estetice și a fost întotdeauna sinceră în privința fiecărei intervenții pe care și-a făcut-o la nivelul feței sau al corpului.

Deși a primit numeroase critici, iar unii au numit-o „femeia de plastic”, vedeta este mulțumită de rezultate și nu ascultă de gurile rele.

Fosta prezentatoare TV și-a convins și mama să treacă pragul medicului estetician. Madi și-a injectat botox pentru estomparea ridurilor și și-a pus acid hialuronic în buze.

”Am ajuns din nou la Cluj de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mama Biancăi Drăgușanu, în vârstă de 61 de ani, a lăsat în urmă tot ce avea la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București de câțiva ani. Femeia a vrut să fie cât mai aproape de fiica ei, dar și de nepoțica ei. Iar de câteva luni, Madi a făcut o altă schimbare uriașă. …https://www.romaniatv.net/bianca-dragusanu-si-a-dus-mama-la-medicul-estetician-transformare-radicala-vreau-sa-i-fac-botox-si-putin-buzele_5904393.html

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here