spot_img
25.1 C
Vaslui
19-iul.-2024
spot_img

Bianca Ioniţă: ” Aş poza într-o revistă pentru bărbaţi dacă şefii ar fi de acord”

- Advertisement -

Bianca Ioniţă, blondina pasionată de tatuaje, care prezintă Ştirile Kanal D, nu ar zice nu unei şedinţe foto incendiare intr-o revistă pentru bărbaţi… Desigur, frumuşica de 31 de ani, recunoaşte că nu ar poza, totuşi, dezbrăcată complet. Mai ales că plănuşte să devină mămică cât de curând. Citeşte mai multe amănunte din viaţa prezentatoarei cu  frizura punk în materialul de mai jos.

Bianca Ioniţă

1. Mai e foarte puţin până la ziua ta de naştere (10 octombrie)? Cum ai de gând să petreci?
Sincer, încă nu m-am gândit, dar sunt sigură că orice decizie voi lua în acel moment, prietenii şi cei dragi vor fi alături de mine.

2. Ce ţi-ar plăcea să primeşti în dar cel mai mult? (fără modestie)
Un laptop Apple Macbook 13′ sau un Ipad (fără modestie)

3. Ai un iubit? Ce ne poţi spune despre el.
Da, am pe cineva… dar, no comment (râde)

4. Deşi nu îţi arăti vârsta şi araţi demenţial la aproape 31 de ani, totuşi ceasul ticăie. Îţi doreşti o familie, copii?
Normal că îmi doresc familie, copii şi o casă cu gradină… Nu îmi simt vârsta fizic, este doar în buletin. Eu mă simt încă tânără dar chiar şi aşa îmi doresc, în curând să pot să devin mămică… Oricum lucrez la asta :D.

„Îmi doresc să devin mămică”

5. Ştim cu toţii că eşti o mare fană a tatuajelor, ai de gând să îţi mai faci ceva?
Aşa este. Am deja şase tatuaje, eu deocamdată am hotărât să mă opresc aici, dar am trei steluţe pe glezna dreaptă sunt goale tocmai pentru a marca iniţialele celor doi copii pe care îi voi avea şi cea a tatălui copiilor… deci nu va fi un nou tatuaj va fi doar o completare.

6. De o bună bucată de vreme eşti prezentatoare de ştiri, ai de gând să mai încerci vreo altă meserie?
Dacă nu o să mai prezint ştiri şi nu o să mai lucrez în televiziune, sunt sigura că o să îmi găsesc ceva interesant şi voi face cu profesionalism… Nu mi-e frică de nici un fel de meserie… (în limita bunului simţ).

7. Ce ţi-ar fi plăcut să devi când erai mică?
Balerină… am încercat dar m-am trezit la timp…

8. Ce meserie nu ai putea să practici în ruptul capului?
Cea mai veche meserie din lume sigur nu aş putea să o practic…:D (râde).

9. Eşti bună prietenă cu Giulia Anghelescu, nu te-a tentat niciodată o carieră în muzică, să cânţi poate împreună cu ea?
Dar noi cântăm foarte des împreună, ne prostim în maşina, în casă, oriunde se cântă o piesă dragă nouă, începem amândouă să cântăm… Serios vorbind… Nu nu m-a tentat niciodată o carieră în muzică deşi mulţi prieteni îmi spun că am voce şi că trebuia să încerc că sigur aveam succes…(râde).

10. Ți s-a întâmplat vreodată să îţi vină să râzi sau să plângi (în funcţie de natura ştirii) când prezentai buletinul de ştiri?
Daaaa de foarte multe ori… Când am de prezentat ştiri despre bătrâni sau despre copii crescuţi prost şi cu probleme… din păcate majoritatea ştirilor în vechiul format al Ştirilor Kanal D erau triste şi bazate pe tragedii, acum, din fericire, formatul s-a schimbat şi avem mai multe ştiri pozitive, mondenităţi şi sunt momente când mă bufneşte rsul dar mă abţin şi râd, mai apoi, cu colegii :D.

11. Ai poza într-o revistă pentru bărbaţi dacă ţi s-ar propune (evident şi contra unei sume frumuşele)?

Da, aş poza dacă şi şefii mei ar fi de acord… Dar mă gândesc doar la FHM, MAXIM şi cam atât… nimic ce să includă nud…

„Roxana Paraschivoiu şi Radu Vâlcan sunt cei mai sexy”

12. Care este cea mai mare bucurie a vieţii tale? Dar cea mai mare dezamăgire?
Cea mai mare bucurie a mea nu cred că a sosit încă, probabil va fi atunci când voi deveni mamă, deocamdată mă bucur de momentele cu familia mai ales cu bunica mea, pentru că trece (trecem) prin momente dificile (înfruntă cancerul la san şi este pe tratament cu citostatice). Sper că va fi ultima rundă de tratamente luna asta şi să auzim veşti bune de la medici.

 Cea mai mare dezamăgire… nu am avut parte de aşa ceva… am puterea să văd şi în lucrurile negative un dram de pozitivitate.

13. Ce hobby-uri ai? (în afară de tatuaje)
Gătitul, gadgeturile, maşinile… nimic ieşit din comun…:D aştept iarna ca să pot să-mi scot placa de snowboard din husă şi să exploram nişte piste noi… în următoarea vacanţă.

14. Care crezi că e cea mai sexy tipă (vedetă) de la noi? Dar cel mai sexy tip (tot din categoria vedetă)?
Cea mai sexy mi se pare Roxana Paraschivoiu, am văzut-o şi la tv şi în realitate şi chiar este sexy… … şi Radu Valcan, prin simplitatea şi naturaleţea lui pentru mine este sexy. Nu îl cunosc personal dar l-am văzut prin oraş.

15. Dacă ai câştiga o sumă mare de bani la Loto ce ai face cu ei?
Am o listă (râde)… Ştiu sigur că vreau o casă gradină şi o maşină şi restul habar n-am… oricum o sumă frumuşică o să o dau în scop umanitar…:D.

libertatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.