spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Bianca l-a etichetat pe fotbalistul Adrian Cristea: „Este un vibrator cald”

- Advertisement -

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, a devenit celebră şi datorită pictorialelor incendiare realizate în revistele dedicate bărbaţilor (Foto Playboy)Deşi nu a recunoscut public relaţia amoroasă cu dinamovistul Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu le povesteşte apropiaţilor săi amănunte picante din viaţa lor de cuplu, spunând despre fotbalist că este doar o jucărie sexuală.

Conform revistei Star, Bianca le-a povestit unor prieteni că, pentru ea, Adrian Cristea e un “vibrator cald”, de care avea mare nevoie în perioada de după despărţirea de Botezatu. În plus, susţine Star, se pare că asistenta lui Capatos nu a apreciat la fotbalist doar calităţile sale sexuale, ci şi faptul că e generos cu ea.

El vrea să-i cumpere o casă

Adrian Cristea De altfel, spune sursa citată, “Prinţul” Adrian încearcă să-i satisfacă toate capriciile iubitei sale şi vrea să îi cumpere şi un apartament în care să locuiască împreună. Fata Morgana

În altă ordine de idei, Adrian Cristea nu e însă răsplătit de Bianca pe măsura eforturilor sale, prietenii lui susţinând că asistenta lui Capatos se poartă foarte urât cu el.

Fata Morgana se iubeşte şi ea cu dinamovistul?

Fata Morgana, una dintre vedetele Taraf TV şi cântăreaţă de manele, susţine că are o relaţie cu Adrian Cristea. “Cristea ştie să facă o femeie fericită şi are toate dotările necesare să o facă. Ne cunoaştem de peste zece luni şi ne vedem când putem”, spune Fata Morgana, care recunoaşte totodată că întâlnirile dintre ei doi se rezumă la a-şi petrece noaptea împreună.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.