1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Big Brother din biroul boului ros de la Sfatul Popular | PAMFLET

- Advertisement -

E greu în Tara lui Berladensis cu boul ros si vitelul galben. Când se înhamã la prostii, acestia devin pericol public, precum era pe vremuri Titi Spagã. Cã multe obiceiuri de vãtafi, cei doi, de la acesta s-au luat. Pe vremuri nici musca nu zbura prin Sfatul Popular, fãrã ca Titi Spagã sã n-o înregistreze pe camere. Si-n biroul sãu avea un aparat de filmat, dar care, atentie: filma doar când trebuia, niciodatã când acesta lua spagã. Ei, camera cu pricina a ajuns pe mâna boului ros si acesta s-a molipsit imediat de acest obicei prost. Toate întâlnirile din biroul acestuia sunt filmate si arhivate.

Dar, de când fratele lui cel mic a ajuns în Sfatul Tãrii si i-au crescut ouãle cât ceaunul de la mãmãligã, prin acest birou se discutã multe si nevrute si camera mostenitã a devenit cam incomodã. Mai ales cã filma si momentele când veneau bãietii cu plicurile. Scolit de securistii de la 215, vitelul cel galben a încercat sã punã setãrile minune pe care Titi le-a inventat. Dar ce sã vezi! Totul a iesit pe dos. Camera cu pricina a filmat momentele când se luau spãgile, iar restul nu. Acum e curios de aflat cine mai are copie la stickul cu memorie, cã dacã, Doamne Fereste, acesta ajunge pe undeva ?

Ce s-a imprimat în memoria scurtã a acestei camere veti afla în numerele ce urmeazã, însã pânã atunci le urãm celor doi juncani: motiune usoarã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. E ok așa cu ” boul roșu ” ? Nu deranjează pe nimeni? Ciuma roșie nu a văzut-o nimeni nicăieri. Bine ca il vedeti pe primar mai vremea veche!!!! Sub formă de pamflet faceți oamenii cu ou și cu oțet!!! Bleah!

    • Pai nu vezi ciuma rosie din cauza ca e in sangele celor mentionati in articol! Or avea pelerina galbena pe deasupra dar in suflet sunt cei mai rosii dintre PSD-isti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.