spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Bijuterii în valoare de peste 100.000 lei, ascunse pe corp. Au vrut să iasă cu ele din țară

- Advertisement -

Bijuterii în valoare de peste 100.000 de lei au găsit polițiștii de frontieră, ascunse pe corpul unor femei care voiau să iasă din țară. Una dintre ele are dosar penal, iar cealaltă a fost amendată.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au descoperit cele aproximativ 570 de grame de bijuterii ascunse pe corpul celor două femei. Cel mai probabil, bijuteriile sunt din aur și argint, în valoare totală de 105.000 lei. Cea care are dosar penal avea asupra ei marfă ce depășea 40.000 de lei.

Cele două femei s-au prezentat sâmbătă, 10 septembrie, pe sensul de intrare în România, la PTF Sighetu Marmației. Una dintre ele, în vârstă de 51 de ani, din Baia Mare, iar cealaltă de 47 de ani, cu dublă cetățenie, româno-moldoveană. Mașina cu care circulau era înmatriculată în România.

Bijuteriile au fost confiscate

„Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a procedat la efectuarea unui control amănunțit. Astfel, asupra ambelor persoane, au fost descoperite ascunse mai multe bijuterii din metal galben, posibil aur, în cantitate totală de 451,81 grame, în valoare de 103.940 lei, precum și din metal argintiu, posibil argint, în cantitate de 122,14 grame, în valoare de 771 lei”, arată polițiștii de frontieră…https://adevarul.ro/stiri-locale/baia-mare/bijuterii-in-valoare-de-peste-100000-lei-ascunse-2204167.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.