spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Bilanţ sumbru după cutremurul din Afganistan, unde peste 900 de persoane au murit!

- Advertisement -

Un cutremur puternic a ucis cel puțin 920 de persoane și a lăsat alte sute de răniți în Afganistan, au declarat oficialii talibani. Numărul morților ar putea fi mult mai mare pentru că sunt sute de răniți care se află în stare gravă, iar serviciile medicale din țara afectată de război lasă de dorit.

Iniţial, autoritățile anunțau că în cutremurul din Afganistan au murit 250 de persoane. Cifrele prezentate sunt parțiale și se pot modifica din minut în minut. Țara se confruntă cu numeroase probleme sociale și economice, în special din cauza războaielor purtate în ultimele decenii.

Peste 900 de persoane au murit în cutremurul din Afganistan

Imaginile arată alunecări de teren și case ruinate construite cu noroi în estul provinciei Paktika, unde salvatorii s-au luptat să trateze răniții. Sunt peste 900 de persoane care au murit în Afganistan din cauza cutremurului. Numărul ar putea fi mult mai mare pentru că sunt alte câteva sute de persoane rănite. În zonele îndepărtate, elicopterele transportau victimele către spitale…https://www.bzi.ro/bilant-sumbru-dupa-cutremurul-din-afganistan-unde-peste-900-de-persoane-care-au-murit-galerie-foto-4482263?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.