-0.7 C
Vaslui
01-dec.-2022

Bilanțul morților din incendiul de la cafeneaua din Rusia. Un suspect a fost arestat

- Advertisement -

„La capătul unei serii de măsuri de căutare, poliţiştii au identificat şi arestat un suspect de o faptă ilegală într-unul dintre barurile de noapte din oraşul Kostroma, care a provocat un incendiu şi moartea victimelor”, a declarat Ministerul de Interne rus într-un comunicat, fără a oferi alte detalii despre suspect.

Cel puţin 15 oameni şi-au pierdut viaţa în noaptea de vineri spre sâmbătă în acest incendiu, potrivit TASS, care a invocat pista unui bărbat beat care a tras cu un pistol de semnalizare.

Într-o primă fază, guvernatorul regiunii cu acelaşi nume, Serghei Sitnikov, anunţase pe Telegram că sunt 13 morţi şi cinci răniţi, care nu aveau nevoie de spitalizare.

„Au mai fost descoperite două cadavre. Aceasta înseamnă că numărul morţilor este în prezent de 15”, a relatat TASS, care a citat surse din serviciile de urgenţă.

Se pare că focul ar fi fost declanşat de un bărbat beat care a tras cu un pistol de semnalizare pe ringul de dans, a adăugat agenţia de presă rusă…https://adevarul.ro/stiri-externe/rusia/bilantul-mortilor-din-incendiul-de-la-cafeneaua-2217952.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.