24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Bîrlădeni salvați de la moarte de polițiștii locali! (FOTO)

- Advertisement -
SALVATORI… Un polițist local și colega sa, au salvat un bărbat care și-a pierdut echilibrul și a căzut pe partea carosabilă a străzii, lovinduse la cap.

AȘA DA!… În data de 06 august a.c. prezența în locul potrivit și la momentul oportun a polițiștilor locali, buna cooperare dintre instituții, la care se adugă și sprijinul cetățenilor, a dus la salvarea vieților a doi oameni. Concret, în jurul orei 10,30, un polițist local și colega sa, aflați în zona centrală a municipiului, au observat un bărbat care și-a pierdut echilibrul și a căzut pe partea carosabilă a străzii. În cădere s-a lovit la cap. De asemenea, o altă patrulă a Poliției Locale Bârlad aflată în misiune pe Bulevardul Epureanu, a observat o bătrână, îmbrăcată sumar, fără a purta încălțăminte, cu evidentă lipsă de orientare, iar la apelul făcut, o ambulanță s-a deplasat imediat și a preluat femeia aflată în plină criză, astfel că medicii au putut să o salveze la timp!

În cazul bărbatului căzut în stradă, cu implicarea cetățenilor aflați în zonă, în special a unei femei care lucrează la o societate comercială situată la parterul unui bloc, i-a fost acordat primul ajutor. Polițiștii locali au luat măsuri și pentru a asigura traseu de acces echipajului Serviciului de Ambulanță, solicitat prin 112, deoarece traficul rutier pe strada unde a avut loc incidentul era aglomerat. Bărbatul, de 65 ani, a fost preluat în stare stabilă, conștient, diagnosticat cu hemoragie craniană. “După identificarea bolnavului, a fost contactată soția, fiind informată cu privire la situația acestuia. De asemeni, la ora 15.35, în aceeașI zi, 6 august, o altă patrulă a Poliției Locale Bârlad aflată în misiune pe Bulevardul Epureanu, a observat o bătrână, îmbrăcată sumar, fără a purta încălțăminte, cu evidentă lipsă de orientare. După interceptare s-a constatat că nu era coerentă în exprimare și prezenta dificultăți în a respira. Polițiștii locali au primit ajutor de la cîțiva cetățeni care i-au oferit bătrânei apă și au încercat să o liniștească până la sosirea echipajului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță. Pacienta, de 82 ani, a fost preluată în vederea internării. Poliția Locală Bârlad adresează mulțumiri cetățenilor, care s-au implicat pentru a ajuta pe cei doi oameni aflați în momente dificile și mulțumește personalului medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui și Serviciului Județean de Ambulanță – Stația Bârlad, pentru intervenția promptă și profesionistă, demonstrată nu numai în cele două cazuri ci de fiecare dată, când le-a fost solicitat sprijinul”, a precizat reprezentantul Poliției Locale, pe pagina de socializare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Sunt unii indivizi,care nu peird nicio ocazie in a-si exprima adversitatea fata de politia locala!O parte dintre ei cred ca sunt foarte interesanti si exprima optiuni politice de-o anumita coloratura politica, iar o alta parte sunt de-a dreptul iresponsabili(a se citi PROSTI),pentru ca in conditiile socio-economico=politice actuale este total gresit sa desfiintezi/reduci o institutie de forta!

  2. Vai ce baieti buni sunt astia de la comunala….
    Da paznici nu ar putea sa stea in parcul de la Liceul Ioan Cuza???? Se consuma alcool printre copii mai rau ca la crasma !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.