Biroul a două judecătoare din Iași a fost cuprins de flăcări! Zeci de dosare penale s-au făcut scrum! Cercetările privind cauza producerii incendiului continuă

Un incendiu care a izbucnit sâmbătă seara în sediul Judecătoriei Iași a distrus mai multe dosare penale. Focul a fost lichidat în câteva zeci de minute de pompierii chemați la fața locului. Se fac cercetări în continuare, dar cauza probabilă a fost stabilită ca fiind „efectul termic al curentului electric”

Zeci de dosare penale s-au făcut scrum după un incendiu care a izbucnit sâmbătă seara în sediul Judecătoriei Iași. În jurul orei 23:00, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au fost anunțați despre producerea unui incendiu.

„La fața locului s-au deplasat, de la Detașamentul de Pompieri 1 Iași, 3 autospeciale de stingere cu 14 subofițșeri și, de la Detașamentul 2 Iași, două echipaje de prim-ajutor. La fața locului au venit și echipaje ale Jandarmeriei, ale Poliției și două echipaje SMURD”, a declarat sâmbătă seara colonelul Ionuț Grădinaru, inspector-șef în cadrul ISU Iași.

Dosare penale distruse, nicio victimă

Pompierii ieșeni au afirmat că, la ora respectivă, nu se afla personal în clădire, în afara jandarmilor care asigură paza la obiectiv, astfel că nu au fost înregistrate victime. Pe de altă parte, reprezentanții Judecătoriei Iași au susținut că au fost distruse mai multe dosare. … https://www.bzi.ro/biroul-a-doua-judecatoare-din-iasi-a-fost-cuprins-de-flacari-zeci-de-dosare-penale-s-au-facut-scrum-cercetarile-privind-cauza-producerii-incendiului-continua-4064889?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ