spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Biserica Ortodoxă intră în afaceri cu pompe funebre

- Advertisement -

O firmă deţinută de Eparhia Bucureştiului şi-a trecut în obiectul de activitate şi codul CAEN aferent afacerilor cu moartea.
Societatea Chivotul Mare SRL a decis deschiderea unui punct de lucru în Bucureşti în care să presteze şi activităţi de pompe funebre, potrivit unei înştiinţări trimise de firmă către Registrul Comerţului. “În urma dezbaterilor, Adunarea Generală a Asociatului Unic al SC Chivotul Mare SRL hotărăşte următoarele: 1.Aprobă înfiinţarea unui punct de lucru în Bucureşti, str. Intrarea Miron Cristea nr 1, corp A, Sector 4, unde SC Chivotul Mare SRL va desfăşura activităţi de pompe funebre şi similare. 2. Aprobă autorizarea Cod CAEN 9603-activităţi de pompe funebre şi similare pentru punctul de lucru (…).” se arată în înştiinţarea publicată în Monitorul Oficial.

Oficialii Bisericii Ortodoxe au luat această decizie la data de 12 octombrie, într-o şedinţă la care a participat inclusiv Părintele Patriarh Daniel.

Potrivit unor relatări mai vechi din presă, firma Chivotul Mare a fost înfiinţată de Biserică în anul 2009, ca firmă de construcţii, pentru că, de-a lungul timpului s-au constatat nereguli la unele lucrări la biserici sau monumente.

money.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.