Bitcoin ajunge la un nou maxim istoric, de 48.216 dolari. Impulsul puternic dat de Tesla ar face parte dintr-o schimbare mai mare

Bitcoin a urcat marți la un nou maxim istoric, în condițiile în care investiția Tesla în criptomonedă a făcut ca investitorii să considere că aceasta va deveni o clasă de active obișnuită atât pentru companii, cât și pentru administratorii financiari, relatează Reuters.

Valoarea bitcoin s-a dublat în ultimele două luni, pe măsură ce investitorii instituționali caută investiții alternative și comercianții cu amănuntul merg pe val. Saltul de luni, după anunțul Tesla, a fost cea mai mare creștere zilnică din ultimii trei ani.

Bitcoin a atins marți 48.216 dolari, pe piața asiatică. Criptomoneda ethereum a atins un nivel record de 1.784,85 dolari dimineața devreme.

Analiștii spun că anunțul Tesla, care a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari și a declarat că va primi criptomoneda pentru plata mașinilor, face parte dintr-o schimbare mai mare, în condițiile în care companiile mari de investiții urmăresc tendințele trasate de micii traderi. …https://www.digi24.ro/stiri/economie/digi-economic/bitcoin-ajunge-la-un-nou-maxim-istoric-de-48-216-dolari-impulsul-puternic-dat-de-tesla-ar-face-parte-dintr-o-schimbare-mai-mare-1448687
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ