8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Blestemele lui Caro

- Advertisement -

CHIN… Accidentãrile îi dau bãtãi de cap lui Hizo. Numai în ultimele zile pe lista jucãtorilor indisponibili s-au adãugat cinci nume noi. În aceste conditii “Dulãul” va trebui sã fie foarte inspirat în alcãtuirea primului “11” deoarece un esec contra Victoriei Brãnesti ar fi foarte greu de digerat.

Viorel Hizo are mari probleme de lot înaintea întâlnirii cu Victoria Brãnesti. “Dulãul” va trebui sã improvizeze si sã gãseascã solutii pentru a suplini lipsa unora dintre cei mai importanti jucãtori din echipa echipa de bazã. Pe lângã Genchev care este suspendat pentru cumul de cartonase, Hizo nu se va putea baza nici pe serviciile lui Hugo Luz, Sânmãrtean, Milanov, Annang sau Campano. Nici în atac situatia nu este prea roz, camerunezul Pouga acuzând si el dureri la ultimele antrenamente. În aceste conditii, Hizo îl va folosi la închidere pe moldoveanul Denis Zmeu în timp ce pe postul de fundas dreapta, în caz cã Milanov nu îsi va reveni pânã la ora meciului, îl va introduce pe Raul Costin. O altã modificare pe care antrenorul “galben-verzilor” va trebui sã o efectueze va fi aceea de a gãsi un înlocuitor pentru Sânmãrtean, fotbalist care la rândul lui vine dupã o operatie de pubalgie. Aici situatia este mai simplã deoarece ca alternativã pe flancul stâng este sârbul Milisavljevic.

Pancu, absent

Desi este în relatii foarte bune atât cu conducerea clubului, cât si cu antrenorul Viorel Hizo, fotbalistul Daniel Pancu a lipsit ieri de la antrenamente. Jucãtorul care a evoluat un sfert de orã în partida de la Craiova, nu a fost învoit si nici nu a anuntat pe nimeni cã nu va veni la sedinta de pregãtire, si cu toate acestea a absentat nemotivat. În aceastã situatie este greu de crezut cã va putea fi trecut pe foaia de joc pentru meciul cu Victoria Brãnesti.

Impinsi spre cutit

Fotbalistii Pavlovic si Gladstone sunt în continuare indisponibili dupã ce în urmã cu mai multe sãptãmâni au suferit accidentãri la ligamentele încrucisate. Desi medicii le-au recomandat celor doi sã se opereze, acestia nu au fãcut-o pânã în prezent. Conducerea clubului le-a dat un ultimatum de trei zile, timp în care sã ia o decizie în acest sens. “Pavlovic si Gladstone sunt accidentati la ligamentele încrucisate si nu vor mai putea evolua în acest tur. Au trecut 11 sãptãmâni de când Pavlovic si Gladstone nu s-au operat, cu toate cã ar fi trebuit sã o facã. Au termen trei zile sã ia o decizie în acest sens. Dacã se operau aveau timp ca pânã în iarnã sã se recupereze, si din iarnã sã înceapã pregãtirea normalã. Asa, e greu de crezut cã vor reveni foarte curând.” – Viorel Hizo.

Gerlem poate reprezenta o solutie

Lucian Sânmãrtean s-a antrenat alãturi de Milanov si Hugo Luz separat la ultimele antrenamente. Fostul bistritean vine dupã o operatie si este si el incert pentru acest meci. Si prezenta bulgarului Milanov este pusã sub semnul întrebãrii, acesta nefiind refãcut dupã ce s-a întors accidentat de la echipa nationalã. “Sânmãrtean a fost operat de pubalgie, si acuzã dureri. Vom vedea înainte de meci cum se va simti. Milanov are o problemã muscularã de când a venit de la nationalã. El a insistat sã joace cu Craiova si mã bucur cã a avut aceastã dorintã. Însã acuzã si el dureri în continuare. Numãrul mare de accidentati reprezintã cea mai mare problemã pentru noi, mai ales cã si Pouga s-a plân în aceastã sãptãmânã de dureri. În aceste conditii Gerlem poate sã reprezinte o solutie, dar o sã vedem asta înainte de meci.”- Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.