15 C
Vaslui
06-oct.-2022

Blestemul Astra

- Advertisement -

Dacã nu bat pe Astra, victoria cu Steaua devine lipsitã de valoare

COSMAR… Vasluiul are sapte etape la dispozitie pentru a recupera diferenta de trei puncte care o separã de prima pozitie a clasamentului, ocupatã momentan de Dinamo Bucuresti. Sâmbãtã, elevii lui Augusto Inacio întâlnesc Astra Ploiesti, formatie ce a renãscut sub comanda lui Mircea Rednic. Partida este cu atât mai grea cu cât “galben-verzii” nu au mai învins de cinci meciuri formatia prahoveanã.

Victoria pe care au obtinut-o în Ghencea poate fi o armã cu douã tãisuri pentru vasluieni. Entuziasti dupã primul succes pe tãrâmul “ros-albastrilor”, fotbalistii antrenati de Augusto Inacio trebuie sã coboare cu picioarele pe pãmânt pentru cã victoria de etapa trecutã nu va mai însemna nimic fãrã un succes în fata Astrei. Martins Adailton este constient de faptul cã echipa sa va avea un meci exrem de dificil contra ploiestenilor. Jucãtorul Vasluiului îsi laudã adversarii, care tocmai au zdrobit fosta campionã. “Pentru noi e cel mai greu joc. Venim dupã un meci foarte greu cu Steaua si trebuie sã câstigãm neapãrat cu Astra, pentru cã altfel degeaba am bãtut la Bucuresti. Astra e o echipã cu jucãtori valorosi ce au învins Otelul Galati, cu fotbalisti cu calitãti. Cred cã noi avem acum sansa noastrã.”, a spus Adailton.

Dacã vor învinge, etapa cu numãrul 28 ar putea fi o rundã perfectã pentru vasluieni. Si asta deoarece, toate echipele din fatã au meciuri destul de grele. Reveniti pe primul loc, “câinii” merg la Brasov, acolo unde stegarii se vor agãta cu disperare de cele trei puncte puse în joc, pentru a nu avea emotii în privinta retrogradãrii. În tur, cele douã echipe au terminat la egalitate, 0-0. Tot runda aceasta, CFR, fãrã victorie de cinci meciuri, se va deplasa la Piatra Neamt, acolo unde va da tot peste o echipã prinsã în hora retrogradãrii. Nu în ultimul rând, Rapid va întâlni Steaua, într-un meci pe care “galben-verzii” îl vor terminat la egalitate.

Paul Papp declara cã vrea sã câstige si pentru a-si lua revansa în fata Astrei, dupã bucuria prahovenilor din sezonul trecut, atunci când au smuls o remizã pe teren propriu si i-au scos pe vasluieni din lupta pentru titlu. De fapt, Astra a fost în ultimul timp o nucã foarte tare pentru “galben-verzi”. Acestia nu au mai învins gruparea finantatã de Ioan Niculaie de cinci meciuri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

350 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.