spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Blestemul pasiunii pentru „zborul pe două roți”! Mirii morți la Codăești, aduși acasă în sicrie! (VIDEO)

- Advertisement -

DURERE… Trupurile neînsuflețite ale celor doi miri, Ionela Bercea și George Vîlcu, morți alături de un prieten motociclist, în accidentul groaznic de la Codăești, au ajuns în sicrie la casele lor părintești din Târgu Bujor. Sâmbătă ar fi trebuit să aibă loc cununia civilă și petrecerea frumoasă care era pregătită în detaliu, dar totul s-a transformat într-un doliu sfâșietor. George era inginer de profesie, iar Ionela o asistentă medicală cu vocație, căci făcea voluntariat acolo unde era mai mare nevoie de ajutor. Împreună erau o pereche formidabilă, spun apropiații. Aveau însă aceeași slăbiciune pentru motoare și viteză. Prietenul care a murit odată cu ei, Irinel, abia își cumpărase, cu bani de împrumut, motocicleta care avea să îl conducă spre moarte. Era și el un bărbat în toată fire, cu școală, inteligent, ocupând funcția de director tehnic la o societate cu profil agricol. Viața lor s-a sfârșit cu prețul mult prea mare al unei picături de adrenalină. Un blestem, spun plângând apropiații, a fost tot ceea ce s-a petrecut. Ei, ca tineri, aveau o viață curată, o educație bună și nu au făcut rău nimănui. În micul oraș gălățean, Târgu Bujor, tragedia care s-a petrecut la Codăești de Vaslui, a avut un ecou teribil și întreaga comunitate îi plânge în aceste zile pe mirii din sicrie, Ionela și George.

George Vîlcu și Ionela Bercea
Irinel Sacu

„Dragi prieteni, vă anunțăm cu durere în suflet că Ionela Bercea și George Vîlcu au fost aduși fiecare la casa lui părintească! Vă așteptăm să priveghem împreună, pe ultimul lor drum”, a fost unul dintre mesajele transmise ieri seară de apropiații celor doi miri. Cine și-ar fi putut închipui că un asemenea anunț va ține loc de învitație la o petrecere frumoasă, de cununie civilă, așteptată cu emoție și nerăbdare! Își cumpăraseră haine noi, pentru momentul care le-ar fi pecetluit legătura pentru toată viața, spun prietenii, însă destinul i-a trimis pentru o nuntă în cer. Toată lumea din micul târg povestește despre tragedie, având doar cuvinte de laudă pentru Ionela și pentru George. Ea lucrase și la ISU și la niște spitale, ca voluntar, iar George, dincolo de profesia sa, era pasionat și de frizerie, așa că era cunoscut și căutat mereu de oameni.

„Mai am prieteni cu motociclete și știu că iubesc viteza, cursele. Îi rog să fie cuminți!”

„Viața este doar o călătorie frumoasă”, a scris Ionela într-una din postările sale, la care a atașat o fotografie cu ei, între prieteni și motociclete. Iată că pasiunea lor comună le-a adus sfârșitul. „Nu pot să cred că nu se mai poate face nimic. Am văzut imagini, am văzut comunicate oficiale, am luat flori să mă duc la priveghi, iar ceva din mine tot neagă că ar fi adevărat ce s-a petrercut și că mirii mei dragi la care eu trebuia să mă duc la nuntă sâmbătă, nu mai sunt! Eu, ca simplă prietenă, sunt șocată, înmărmurită, dar cum or fi părinții, rudele? Eu trebuie să mă duc în seara asta și la unul și la altul, dar cum vă voi întoarce? Ce voi mai crede eu despre viața asta, care într-o clipă se poate termina așa? Mai am prieteni cu motociclete și știu că iubesc viteza, cursele. Îi rog să fie cuminți! Eu voi fi, căci reunosc faptul că și eu am o pasiune pentru motoare. Lecția mea a fost moartea acestor tineri, la care eu am ținut cu adevărat, ca la frați, nu ca la prieteni. Dragii mei, atenție! Viața nu trebuie să se sfârșească așa. Nici măcar din dragoste pentru zborul pe două roți”, a scris, îndurerată, Elena, una dintre prietenii celor doi miri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.