Blocată de trei luni în Bali din cauza pandemiei, Lora a cedat nervos: “Nu mai pot. Am schimbări emoţionale. Neprevăzutul mă încearcă”

Lora și soţul ei, Ionuț Ghenu, au plecat într-o vacanță exotică, în Bali, chiar în perioada în care îşi făcea debutul pandemia de coronavirus. Au preferat să nu ia în serios ameninţarea noului coronavirus şi să se relaxeze în ţinuturi exotice. Acum, însă, Lora ar da orice să se întoarcă acasă, la fratele ei, dar acest lucru pare să frizeze imposibilul, pentru că zborurile sunt anulate. După trei luni petrecute departe de casă, artista începe să cedeze nervos. În cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a mărturisit că ar fi trebuit să se îmbarce pentru România pe 9 iunie, dar zborul a fost amânat în ultima clipă. O altă problemă o reprezintă faptul că biletele de avion pe care le rezervase pentru 9 iunie sunt destul de scumpe, iar dacă artista va alege o rută alterntivă, compania aeriană nu îi returna banii. Așa că Lora și iubitul ei nu au altceva de făcut decât să aștepte. Următorul zbor cu care Lora şi soţul ei ar putea reveni în ţară ar trebui să fie pe 1 iulie.

Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora.În intervenţia televizată, artista a recunoscut că a ajuns la capătul puterilor. De altfel, Lora a avut un moment de slăbiciune, în care ochii i s-au umplut de lacrimi. Ea a mărturisit că îi este foarte dor de fratele ei, care are nevoie de ea.

Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai spus Lora. …https://www.romaniatv.net/blocata-de-trei-luni-in-bali-din-cauza-pandemiei-lora-a-cedat-nervos-nu-mai-pot-am-schimbari-emotionale-neprevazutul-ma-incearca_525514.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ