0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Blonda de la Drept, din Vaslui, i-a jurat iubire veșnică avocatului acuzat de omor calificat, care ar putea sta 25 de ani la închisoare!

- Advertisement -
UNIȚI… Sebastian Felecanu s-a căsătorit după gratii cu vasluianca Luana Elena Bulgariu, studentă la Drept în Iași!

FIDELĂ… Viața merge mai departe, pare să-și fi spus avocatul ieșean Sebastian Felecanu, acuzat că și-a ucis iubita însărcinată, după ce ar fi aruncat-o de la etaj după o ceartă. Zilele trecute, bărbatul s-a căsătorit în spatele gratiilor cu Luana Elena Bulgariu, o tânără din Vaslui, studentă la Drept. Femeia pare dispusă să aștepte oricât este necasar, având în vedere că proaspătul său soț riscă o pedeapsă de până la 25 de ani dacă va fi găsit vinovat.

Sebastian Felecanu a fost plasat în spatele gratiilor încă din vară, iar în luna septembrie a fost trimis în judecată, sub acuzația de omor calificat. Acest lucru nu a descurajat-o pe noua cucerire a ieșeanului, o tânără în vârstă de 30 de ani din Vaslui, care zilele trecute a acceptat să-i devină soție avocatului. Luana Elena Bulgariu nu pare să dea doi bani pe acuzațiile aduse de procurori soțului ei, pentru care pedeapsa este cuprinsă între 15 și 25 de ani de închisoare. Studentă, în prezent, la Facultatea de Drept din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”, tânăra din Vaslui este absolventă și a Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad”. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași, căsătoria dintre cei doi a fost oficializată joia trecută, în cadrul penitenciarului de maximă securitate Iași, și asta pentru că acolo a fost mutat avocatul, imediat după ce a fost trimis în judecată. Deocamdată, acesta este judecat, dar având în vedere regimul de detenție, este posibil să nu beneficieze de aceleași drepturi ca un deținut care execută pedeapsa în regim deschis sau semideschis.Potrivit legii, în cazul deținuților închiși în penitenciare de maximă siguranță, cei doi soți au dreptul la o vizită intimă de 48 de ore, iar cei care stau la regim deschis sau semideschis pot fi lăsați cinci zile în libertate. În ceea ce privește oficierea căsătoriei, în penitenciar este permisă participarea doar a zece persoane, inclusiv deținutul. La astfel de evenimente nu este permisă șampania, deoarece conține alcool, și nici fotografiatul.

Cum a murit avocata Monica Cioată?

Sebastian Felecanu și fosta lui iubită, Monica Cioată, locuiau împreună într-un bloc turn din Târgu Cucu, iar moartea femeii a avut loc în dimineața zilei de 19 iunie 2021. De loc din Târgu Frumos, Monica Cioată fusese asistenta și în același timp iubita lui Sebastian Felecanu. Aceasta absolvise Facultatea de Drept în anul 2017, iar din anul 2019 a devenit avocat al Baroului Iași. În ziua în care a avut loc tragicul eveniment, cei doi au mers la o petrecere unde el ar fi consumat o cantitate mare de alcool și s-ar fi certat intens cu iubita lui. La întoarcerea acasă, Felecanu a coborât din autoturismul condus de ea, iar când au intrat în scara blocului, tânăra i-a izbit ușa în nas, lovindu-l. Acesta nu a reacționat. Cel mai probabil, cearta a continuat și în apartament, și este posibil ca cei doi să se fi agresat fizic, reciproc. La ora 4.30, un apel 112 a anunțat că o persoană a căzut de la înălțime în parcarea din spatele blocului, iar la 4:36 a ajuns un echipaj de ambulanță. Un minut mai târziu a ajuns și Politia, iar la 4:58, la 21 de minute de la tragedie, a coborât și avocatul Sebastian Felecanu, însoțit de polițiști. După tragicul incident, avocatul ieșean și-a luat liber trei luni de zile și a plecat din apartamentul unde a avut loc cearta. La început, procurorul de caz care s-a ocupat de cercetări a comandat două expertize și a luat în calcul trei ipoteze: sinucidere, omor și instigare la sinucidere. Una dintre cele mai grele misiuni ale anchetatorilor a fost decodarea telefonului fetei pe care l-au trimis la un laborator în Germania. De asemenea, procurorii au făcut mai multe simulări, inclusiv cu un manechin căruia i-au dat drumul de la fereasta de la care a căzut fata. Cu cât ancheta înainta tot mai mult, cu atât s-a cristalizat ideea că la mijloc nu ar fi vorba despre sinucidere, ci despre omor. Ulterior, procurorii au schimbat fapta în omor calificat deoarece femeia era însărcinată în două luni. În cele aproape 13 luni cât a fost lăsat în libertate, Sebastian Felecanu și-a refăcut viața amoroasă în brațele Luanei Elena Bulgariu. Între proaspăta soție a avocatului și fosta iubită moartă sunt mai mult similitudini. Printre altele, la fel ca Monica Cioată, și vasluianca frecventează Facultatea de Drept, fiind, cel mai probabil, în căutarea un loc în baroul din Iași.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. DOAMNA Luana Elena Bulgariu a demonstrat deja cat de priceputa este in analize de toate felurile, inclusiv printr-o lucrare specifica privind parizerul, intitulata.. „CALITATEA ŞI ANALIZA SENZORIALÃ A PROSPÃTURILOR – PARIZER”.. :)):)):)) Si uite-asa, doamna jurista, cu mare potential de avocata si specializare in parizer, a dat lovitura cu acest domn, pe care il va face sa redevina prospatura, probabil. dupa 25 de ani dupa gratii.. Citez din lucrarea stimatei doamne jurist, inginer de stiintele vietii si alimentatiei, despre defectele parizerului. analizati cu atentie in contextul domnului avocat.. „Defectele fizice sunt: zbârcire excesivă, fărâmiţare la fierbere, cojire necorespunzătoare, plesnirea sau ruperea membranei, pungi de gelatină în interiorul produsului, aglomerări de grăsime sub membrană.” :)):))):)):)))

    • Ha, haaaa, ha…doctorand, nu alta! Nu-i ușor să te desprinzi de un criminal, bărbații ca el nu sunt ușor de găsit! Haaaa, haaaa, haaa. Mergi și la pușcărie 25 de ani, după un pupic…ha…..ha…ha….Ce nu s-a mai văzut? Exemplu are… Borcea! Ha…ha…ha!

  2. „…este absolventă și a Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad”

    Știința vieții, Școala vieții cum se mai spune la manelisti
    Cum trebuie să fie bărbatul ideal? – să omoare femei.

    DECI N-AI CUM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.