8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

BMW furat din Finlanda, descoperit la Albița

- Advertisement -
CERCETĂRI… Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat

PROFESIONIȘTI… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Finlanda.

În ziua de 27 iunie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 520xDrive, înmatriculat în R. Moldova.  „Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Finlanda. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un conațional și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.