BMW-ul zburător: a intrat într- un copac și s-a oprit într-o țeavă de gaz! (FOTO)

GHINION… Azi noapte a avut loc în Bârlad, un accident rutier produs pe strada Republicii, ieșirea spre Vaslui. În accident  au fost implicate două autoturisme care rulau în același sens și patru persoane. Au rezultat două victime rănite mai grav și alte două care prezentau răni superficiale. O singură victimă a necesitat îngrijiri la fața locului, o femeie de 20 de ani, care a fost transportată la spitalul din Vaslui, cu traumatism cranio cerebra (TCC). În cauză, poliția a deschis  dosar penal pentru vătămare din culpă. 

Un autoturism  care circula azi noapte în jurul orelor  în Bârlad, pe strada Republicii, în dreptul restaurantului Galamar  nu a păstrat distanța regulamentară  față de mașina din  fața sa, pe care a lovit-o din spate, iar apoi a  ieșit în afara părții carosabile, a intrat într-un copac, după care a lovit în plin magistrala de alimentare cu gaze naturale.  În urma impactului  au rezultat două  victime, rănite la cap și torace, dar conștiente și alte două victime care nu prezentau leziuni  vizibile (șoferii celor două mașini implicate).  Mașina, un autoturism marca BMW, era condusă de un  bărbat de 26 de ani, care mai avea ca pasageri  un bărbat de 27 de ani și o femeie de 20 de ani.

„La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, trei persoane (doi  bărbați  având  vârste de 26 și 27 ani, precum și o femeie, în vârsta de 20 ani), toate aflate în autoturismul  care lovise magistrala de gaz, reușiseră să se autoevacueze. Persoana de sex feminin prezenta un traumatism  cranian, sângerând la nivelul capului, iar o persoană de sex masculin  acuza dureri în zona toracelui. Celelalte persoane implicate în accident  nu prezentau  leziuni. Victimele accidentului au fost preluate de echipajele ambulanțelor aparținând SAJ Vaslui, pentru a fi evaluate. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de protecție în zonă”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Aseară, în jurul orelor  23.22, Poliția Bârlad a fost sesizată de producerea unui accident de circulație, pe strada Republicii, la ieșirea spre Vaslui, în zona Galamar. Au fost implicare două autoturisme, care circulau în același sens. Unn autoturism BMW, cu trei pasageri, condus de un bărbat de 26 de ani, nu a păstrat distanța corespunzătoare și lovit mașina din fața sa, apoi a ricoșat într-un copac, părăsind partea carosabilă. Din accident  a rezultat o victimă, o femeie de 20 de ani, transportată la spital, cu TCC și un bărbat de 26 de ani, cu politraumatisme prin accident rutier, care a primit îngrijiri la fața locului. Ambii șoferi au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative.  În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ