Boala cumplită de care suferea Ovidiu Danci. Ultimele imagini înainte să moară, arăta complet schimbat

Ovidiu Danci, balerinul de numai 39 de ani de la Dansez pentru tine s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Acesta s-a luptat nu cu una, ci cu două boli cumplite care i-au adus, în cele din urmă, sfârșitul. Ovidiu Danci a devenit cunoscut în urma participării la Dansez pentru tine, de la Pro TV. Ulterior, acesta și-a deschis și o școală de balet ce îi purta numele și era extrem de apreciat pentru munca sa. Din păcate, în urmă cu puțin timp, acesta a fost diagnosticat cu o boală cruntă, dar și cu o formă severă de leucemie.

Ovidiu Danci a ajuns pe mâna medicilor joia trecută, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și introdus la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat însă, în ultimele zile, iar decesul a survenit rapid. Ovidiu Danci, cunoscut și pentru faptul că a jucat în mai multe seriale românești, era fondatorul unei școli de balet, care îi purta numele. Ovidiu Danci avea numai 39 de ani și a sperat, până în ultima clipă, că va ieși învingător din lupta cu boala care îl măcina de o bună perioadă de timp.

Eu, Ovidiu Danci, de azi, ma retrag de la scoala de balet din cauza gravelor probleme de sanatate! Noua directoare a școlii este Laura Boldor în care am încredere maxima și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, nu a fost puțin! Vă multumesc!”, este mesajul pe care Ovidiu Danci l-a publicat pe pagina de Facebook a Școlii de Balet Ovidiu Danci din Bistrița, pe data de 4 iunie, cu nici două săptămâni înainte de a se stinge din viață.

Sute de oameni i-au trasnis atunci measje de încurajare, însătătoșire grabnică și cu toții așteptau ca Ovidiu Danci să învingă boala și să se întoarcă acolo unde îi era locul, în sala de dans, alături de elevii care îi aduceau zâmbetul pe buze. …https://www.romaniatv.net/boala-cumplita-de-care-suferea-ovidiu-danci-ultimele-imagini-inainte-sa-moara-arata-complet-schimb_526108.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ