33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Boala lui Bruce Willis. Decizia soției cu 24 de ani mai tânără, după diagnosticul de afazie

Bruce Willis se bucură de tot sprijinul familiei sale în lupta cu diagnosticul de afazie, care l-a obligat să pună capăt carierei de actor mult mai devreme decât și-ar fi dorit atât el, cât și fanii. Actuala și fosta soție a starului au semnat împreună mesajul prin care a fost anunțată teribila veste, însă greul pare să apese pe umerii mai tinerei soții a celebrului actor, Emma Heming.

Șocul a fost foarte puternic, dar Emma Heming Willis (43 de ani)  va face față. Jurnaliștii de la publicația „People” susțin că Emma va rămâne alături de soțul ei, în ciuda diagnosticului foarte dur, care l-a obligat pe Bruce Willis să-și încheie cariera de actor la numai 67 de ani.

Sigur că diagnosticul a fost dificil atât pentru Bruce, cât și pentru Emma, căci nu este deloc ușor să-ți vezi soțul ”în declin”, a explicat o sursă apropiată cuplului, pentru publicația citată.

Însă Emma a luat deja legătura cu cei mai buni medici și s-a asigurat că actorul va avea în permananță alături o asistentă…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/boala-lui-bruce-willis-decizia-sotiei-cu-24-de-513002.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here