spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Bobocii de la Mincu, spargatori de banci

- Advertisement -

BAL DE BAL… Liceul “Ion Mincu“ si-a desemnat joi seara bobocii câstigãtori. Andra Bordun si Flavian Carp au fost desemnati Miss si Mister Boboc ai editiei din acest an a Balului Bobocilor.

Dupã cei de la Liceul “Emil Racovitã“ si cei de la “Mihail Kogãlniceanu“, joi seara a fost rândul celor de la “Ion Mincu“ sã-si prezinte Balul Bobocilor. Cele sapte perechi si-au fãcut aparitia în scenã interpretând un jaf la Banca “Ion Mincu“, bãietii jucând rolul gangsterilor, iar fetele pe post de functionare. Costume, emotii, pistoale, asa a început petrecerea bobocilor de pe strada Castanilor.

Prezentare de modã si, din nou, Michael Jackson

Probele pregãtite pentru cele sapte perechi participante nu au fost deloc dificile, chiar si asa, concurentii neputându-si stãpâni emotiile. Proba de dans i-a descãtusat însã pe boboci, dar pentru scurt timp, proba surprizã linistindu-i la loc. Balul de la “Ion Mincu“ a avut si momente artistice, trupe de dans, de hip hop, o imitatie de Michael Jackson, un dans tigãnesc si mai ales prezentãrile de modã, smulgând aplauzele celor câteva sute de elevi din salã.

Barcelona se aflã în Brazilia, iar globul pãmântesc are sapte oceane

La fel ca si pentru colegii lor de la “Emil Racovitã“, proba de culturã generalã a fost un adevãrat chin pentru boboci. În timp ce unii au rãspuns “pas“ la întrebãri, altii s-au încumetat sã rãspundã si nu au fãcut-o deloc bine. În opinia acestora, Barcelona se aflã în Brazilia, globul pãmântesc are sapte oceane, iar “Baltagul“ a fost scris de Ioan Slavici. Dezastrul a continuat, bobocii nestiind locul nasterii lui Ion Creangã, dar au fost salvati de ceilalti care au oferit rãspunsuri corecte.

Toti bobocii au fost premiati

Organizatorii au vrut ca acest bal sã fie o amintire frumoasã pentru toti bobocii participanti, asa cã le-au oferit tuturor premii. Astfel, Adina Mihai si Ionut Ignat au primit premiul pentru originalitate, în timp ce Anca Lazãr si David Popa au fost desemnati ca fiind cei mai eleganti. De asemenea, Laura Filote si Nicolae Safronii au primit premiul pentru cei mai buni dansatori, iar Roxana Bordeianu si Elvis Todericã au fost premiati pentru popularitatea de care au dat dovadã pe toatã durata spectacolului. A sosit si momentul mult asteptat de boboci, desemnarea câstigãtorilor. Roxana Târnoveanu si Mihai Gorea s-au clasat pe locul al treilea, în timp ce Eliza Todericã si George Cocuz au urcat pe a doua treaptã a podiumului. Miss si Mister Boboc “Ion Mincu“ 2009 au fost desemnati Andra Bordun si Flavian Carp, în aplauzele tuturor celor din salã.

Connect-R a încurcat Vasluiul cu Suceava

Cei de la “Ion Mincu“ au vrut ca Balul sã fie unul pe mãsurã, asa cã nu s-au sfiit sã-i ofere suma de 1.400 de euro lui Connect-R pentru a sustine un spectacol la Vaslui. În premierã la Vaslui, artistul a comis aceeasi gresealã ca si Morandi în urmã cu trei ani, salutând, foarte convins, publicul: “Bunã seara, Suceavaaa!“. Extaziati probabil de prezenta cântãretului, elevii nu au bãgat în seamã mica gresealã, dar Connect-R a continuat: “Suceava, cum vã simtiti?“, scuzându-se ulterior dupã ce i s-a atras atentia din salã. Chiar si asa, acesta, împreunã cu cei patru dansatori ai sãi, au creeat o atmosferã incendiarã în sala de spectacole a Casei de Culturã. Distractia a continuat pânã târziu în clubul Arsenal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.