spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Boc cunoştea situaţia stimulentelor încă din primăvară

- Advertisement -

Jurnalista Corina Drăgotescu a declarat la Realitatea TV că Boc a cerut într-o şedinţă de guvern în luna mai să nu se mai acorde stimulente „nesimţite”. Preşedintele Traian Băsescu susţinea, în urmă cu câteva zile, că premierul a aflat de stimulente în timpul scandalului de la Ministerul de Finanţe.

Am un document, este o ştire din iulie care se referă la un document din luna mai cu toate stimulentele care existau şi în Ministerul Finanţelor, şi în Ministerul Muncii. Este un document discutat într-o şedinţă de guvern la care premierul Emil Boc, şi aici citez o ştire Mediafax pe care nimeni nu a contestat-o, premierul Boc a zis să nu se mai acorde stimulente nesimţite şi cine va face acest lucru va fi scos din echipă, după care a cerut fiecărui ministru să emită un ordin pentru reglementarea acestor stimulente”, a declarat Drăgotescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la PRO TV că fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Pogea, i-a ascuns premierului Emil Boc existenţa sistemului de stimulente de la Ministerul de Finanţe.

„În şedinţa de Guvern când s-a hotărât comasarea sporurilor cu salariile, iar această grilă provizorie de salarizare care funcţionează pentru anul 2010 să fie unificată, ministrul de Finanţe de la acel moment i-a ascuns premierului existenţa acestui sistem”, a spus Traian Băsescu.

Băsescu a mai precizat că premierul Boc a aflat de stimulentele acordate în timpul protestelor.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.