Boc va da extemporal în faţa deputaţilor

La cererea liberalilor, premierul Emil Boc va face bilanţul ultimelor nouă luni de guvernare, pe 20 septembrie, la Camera Deputaţilor.

După ce Călin Popescu Tăriceanu, liderul deputaţilor liberali, a solicitat ca premierul Emil Boc să-şi prezinte activitatea de până acum, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, astăzi, cererea grupului PNL.

Astfel, pe 20 septembrie va fi organizată o dezbatere, cu participarea premierului Emil Boc, în care să se facă un bilanţ al guvernării şi să fie prezentate măsurile de relansare economică, a anunţat, astăzi, secretarul Camerei Dumitru Pardău.

El a arătat că dezbaterea va avea loc în şedinţa de plen de luni, 20 septembrie, de la ora 16.00 şi vor fi abordate probleme legate de bilanţul acţiunii guvernamentale la 9 luni şi motivele remanierii, de măsurile de relansare economică, de natură fiscală pe care Guvernul le are în vedere, prezentarea unui calendar privitor la revenirea la nivelul anterior al salariilor din sectorul bugetar, precum şi modul de îndeplinire a angajamentelor din programele de guvernare succesive din decembrie 2008 până în prezent.

evz.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ