19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Bojianu fuge de declaratii!

- Advertisement -

AVOCATUL POFTICIOS FENTEAZÃ ORGANELE DE ANCHETÃ !

SEX Scandal în Baroul de Avocati Vaslui, unde un avocat este nevoit sã dea piept cu organele de anchetã, desi pânã acum a tot fugit de anchetatori. Este vorba de fostul sef al Gardienilor Publici, Mihai Bojianu, ajuns avocat în urmã cu câtiva ani si care ar fi fost un client fidel al retelelor de prostitutie din Vaslui. Joi, 13 septembrie, Bojianu a evitat sã dea declaratii la DIICOT Vaslui, fiind convocat ca parte într-un dosar de trafic de minore. Avocatul a motivat cã trebuie sã meargã la Spitalul Judetean Vaslui pentru a-si lua medicamentele necesare, avocatul declarând cã abia a iesit din spital. Cum a iesit de pe usa procurorului DIICOT, avocatul a fugit sã se interneze la sectia TBC a Spitalului Judetean, desi era asteptat la audieri!

Medicii confirmã cã avocatul cã Bojianu ar fi fost internat, în perioada 6-13 septembrie, la sectia TBC a SJU Vaslui, cu diagnosticul „Pneumonie”, dar, la momentul externãrii, pe lângã scrisoarea medicalã, i s-a eliberat si reteta aferentã. Vorbim tocmai de zilele în care a fost chemat la DIICOT, însã a fugit de anchetatori. Astfel, avocatul nu mai avea nici un motiv sã foloseascã acest pretext pentru a evita sã dea declaratii în fata procurorului. Mai mult decât atât, conform unor surse, avocatul nici mãcar nu a asteptat sã i se aducã la cunostintã cauza pentru care a fost citat la DIICOT. Motivul? În momentul în care s-a prezentat la institutia respectivã, din câte se pare, crezând cã va fi pus avocat din oficiu pentru vreo cauzã, pe hol era si partea vãtãmatã, minora care a fost folositã în traficul de persoane si de ale cãrei servicii sexuale se pare cã a beneficiat si avocatul Bojianu. Când si-a vãzut partenera de sex, avocatul s-a folosit de scuza cu „medicamentele”, si a dispãrut, dar a doua zi, în acelasi moment în care proxenetul minorei, cel care i-a si intermediat, de altfel, întâlnirile amoroase, era deferit justitiei pentru arestarea pe o perioadã de 29 zile, Mihai Bojianu îsi reprezenta în instantã clientii, ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

De ce este acuzat avocatul vasluian

Cunoscutul avocat vasluian care este parte implicatã, deocamdatã din postura de martor, în cel mai recent dosar de sex cu minore din Vaslui, dupã ce a refuzat audierea la DIICOT, pe motiv cã este bolnav, a fost prezent în aceste zile, la Judecãtorie, reprezentându-si clientii. O minorã de 17 ani din Muntenii de Jos, fugitã de acasã la începutul acestui an pentru a se „cãsãtori” cu un vasluian cu sapte ani mai mare, l-a denuntat, printre altii, prin declaratiile date la DIICOT, pe un cunoscut avocat, Mihai Bojianu, care ar fi beneficiat de serviciile sexuale a fetei. Proxenetul din Vaslui, Bogdan Constantin Negrescu, este în prezent arestat pentru 29 zile, pe motiv cã ar fi împrumutat, pentru obtinerea de foloase materiale, pe „logodnica” minorã, mai multor persoane, unele chiar din asa-zisã „lumea bunã” a Vasluiului. Cu toatã declaratia datã la dosar de fata respectivã, pânã când DIICOT-ul nu-l va acuza oficial, pentru corupere de minore sau fapte asemãnãtoare, Mihai Bojianu îsi poate exercita, în continuare, meseria de avocat, lucru pe care l-a si fãcut, dat fiind cã a fost vãzut, în ultimele zile, la Judecãtoria Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.