19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Bolidul de lux din Germania, fără drept de circulație în România, a rămas la Vama Albița!

ILEGAL… Polițiștii au constatat că mașina are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată și doar pe teritoriul Germaniei.

TUPEU… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui tânăr cu cetățenie Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România.

Astfel, pe 10 martie a.c., în jurul orei 01.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, tânărul, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Germania, s-a prezentat la Vama Albița, să intre în țară. “La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control de tânăr pentru autoturismul pe care îl conducea, colegii noștri au constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată și doar pe teritoriul Germaniei. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că nu are drept de circulație pe drumurile publice din România cu autoturismul respectiv. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here