spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Bomba finalului de an: Nadal și Shakira, împreună

- Advertisement -

Shakira (45 de ani) s-a despărțit de fostul ei soț, Gerard Pique (35 de ani), după o căsnicie care a durat, între 2011 și 2022. E a doua căsătorie pentru cântăreața columbiană, încheiată cu divorț, după cea cu avocatul argentinian, Antonio de la Rúa, cu care Shakira a stat, oficial, între 2000 și 2010.

Infidelitatea a fost motivul care a cauzat „ruptura“ relației Pique – Shakira. Concret, fundașul Barcelonei și-a înșelat soția și, ulterior, a și plecat de acasă. Dacă Pique a fost crucificat pentru ce a făcut, mai ales pe rețelele de socializare, unde publicul a fost de partea Shakirei, în mare parte, acum apare o poveste care poate șifona serios și imaginea artistei.

Potrivit Tennis World USA, citat de Digi Sport, pe când era căsătorită cu Pique, Shakira ar fi avut o relație amoroasă intensă cu nimeni altul decât… Rafael Nadal! Iar povestea se complică și mai mult pentru că, atunci când ar fi avut loc acest episod, și Rafa ar fi fost implicat, la rândul său, într-o altă relație, cu Mary Perello!…https://adevarul.ro/sport/bomba-finalului-de-an-nadal-si-shakira-impreuna-2201096.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.