Bombă în showbiz: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, la două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele

Este ştirea zilei în showbizul românesc. La doar două săptămâni după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf şi-au reînnoit jurămintele, la 15 ani de căsnicie, în spaţiul public a apărut informaţia că cei doi vor divorţa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Potrivit surselor Spynews, se pare că celebra impresară, una dintre cele mai de succes femei din România, ar fi decis să divorțeze de soțul ei, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a declarat că este adevărat și că s-au despărțit. Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc’, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

În urmă cu două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari. …https://www.romaniatv.net/bomba-in-showbiz-anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-divorteaza-la-doua-saptamani-dupa-ce-si-au-reinnoit-juramintele_5575148.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ