-0.7 C
Vaslui
01-dec.-2022

Bombă în showbiz! Daniela Crudu este însărcinată! Cine e tatăl copilului?

- Advertisement -

Daniela Crudu, 33 de ani, a dezvăluit că este însărcinată în trei luni și se află în primul trimestru de sarcină. Zburdalnica brunetă cu cont de Only Fans se pregătește pentru viața de familie alături de tatăl copilului, despre care a făcut dezvăluiri în premieră.

Cruduța s-a stabilit în Suedia, dar aceasta nu înseamnă că nu poate agita apele din showbiz-ul românesc cu doar câteva vorbe. Fosta asistentă TV a lui Capatos a anunțat că este însărcinată în trei luni și jumătate și că burtica de graviduță a început deja să se vadă.

Desigur, întrebarea de pe buzele tuturor este «Cine e tatăl copilului», iar Daniela Crudu confirmat că este vorba de iubitul român cu care se iubește de un an de zile. Se pare că relația dintre cei doi funcționează de minune. Cuplul s-a mutat la sora Danielei, în Suedia, unde amândouă fac bani frumoși din platforma Only Fans.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!  Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat Daniela Crudu pentru CANCAN. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bomba-in-showbiz-daniela-crudu-este-insarcinata-2214970.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.