Bombă în televiziune! Dan Negru nu va mai apărea la TV? Anunţul făcut de celebrul prezentator: “Port discuţii să trec şi în alte părţi”

Dan Negru a făcut declaraţii despre cum a fost afectată televiziunea cu formatele ei scumpe de coronavirus, făcând o mărturisire la care puţini se aşteptau: prezentatorul se gândeşte să renunţe la apariţia pe micile ecrane.

În România semnalul  l-au dat americanii care au vândut televizunea pe care o aveau, ProTv, transferându-și influența acolo unde contează, în Google, FB, Insta, adică în online.

În criza economică primele lovite vor fi brandurile de lux, și în televiziune eu sunt un brand de lux pentru că show-urile mele nu sunt ieftine și, recunosc, nici eu nu sunt un prezentator ieftin. Așa că vom vedea ce va fi și cine-și va mai permite branduri de lux.

Revelionul meu e și el un produs scump cu sute de vedete într-o singură noapte, adică un produs de lux dar sper că vom avea energia financiară de a păstra brandurile construite în zeci de ani. Dacă nu, vom trece și Revelionul printre victimele Covidului.

De câțiva ani port discuții despre cum ar fi să trec și în alte părți ale televiziunii decât în fața ecranului. Încep să mă gândesc și la asta dar mai e timp“, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro. ….https://www.romaniatv.net/bomba-in-televiziune-dan-negru-nu-va-mai-aparea-la-tv-anuntul-facut-de-celebrul-prezentator-port_523098.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ