33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Boris Johnson, întâmpinat cu huiduieli și ironii la slujba dedicată Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Premierul britanic Boris Johnson a fost întâmpinat vineri cu huiduieli și ironii la Catedrala St. Paul din Londra, unde are loc slujba religioasă care celebrează domnia istorică de 70 de ani a reginei Elisabeta a II-a, relatează Reuters.

Şeful executivului britanic se confruntă cu o presiune în creştere pe plan intern, în special după dezvăluirile privind petrecerile desfăşurate la reşedinţa din Downing Street în plin lockdown la nivel naţional impus de pandemia de COVID-19. Johnson chiar a primit o amendă de la poliţie pentru participarea la un eveniment de acest fel.

Deşi foşti prim-miniştri sosiţi la ceremonia de la Catedrala St. Paul au primit aplauze prietenoase, premierul Boris Johnson şi soţia sa, Carrie, au fost întâmpinaţi cu huiduieli şi un val de ironii din partea mulţimii prezente care aştepta în afara lăcaşului religios…https://www.digi24.ro/stiri/externe/boris-johnson-intampinat-cu-huiduieli-si-ironii-la-slujba-dedicata-jubileului-de-platina-al-reginei-elisabeta-a-ii-a-1962487

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here