-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Boros a dat startul campaniei preelectorale, înfuriind bârlãdenii sãtui de noroaie si minciuni cu poze! (FOTO)

- Advertisement -

INSTINCT…PRIMAR! Primarul Dumitru Boros a iesit în grãdina publicã, unde a fãcut o nouã sedintã foto, sub pretextul cã, de fapt, efectueazã vizite de lucru precum Nicolae Ceausescu, pe santierele orasului. Numai cã abundenta de fotografii, în loc sã îi impresioneze pe bârlãdeni, nu a reusit decât sã îi scoatã din sãrite! Oamenii au început o serie de comentarii, în care i-au spus primarului Boros cam tot ceea ce cred ei despre halul în care aratã în prezent Bârladul, cu o multime de strãzi distruse. Vãzând cum zeci de localnici îi bat obrazul primarului, cãruia îi reproseazã lipsa de logicã si de spirit gospodãresc în implementarea proiectelor locale, indignarea a cuprins-o pe nimeni alta decât pe sotia edilului, Carolina Boros. Femeia i-a sãrit sotului în ajutor si a scris, cu nãduf , împotriva „cârcotasilor” si a primit urmãtoarea replicã: „Dumnezeuleee! ..cât de limitati suntem!..vãd comentariile si mã minunez!”.

Primarul Bârladului, insensibil la furia majoritãtii locuitorilor orasului, care s-au sãturat de minciuni foto, de noroaie si gropi, a început clar campania preelectoralã! Vrea cu orice pret sã candideze, din partea unui partid, oricare, dar nu PNL. Ca sã fie „cãutat” pentru a candida, Boros a fãcut orasul praf, vorba unui comentator de pe FB, încât <<locuitorii cartierului Podeni nu mai sunt invidiosi pe cei care locuiesc în centru, cã acum sunt la fel de plini de gropi si noroaie si „centrali”>>.! Vã amintim doar cum aratã B-dul Epureanu si ce haos este în traficul de pe Vasile Pârvan, unde circulã masini de mare tonaj, atât ziua, dar mai ales noaptea, în ambele sensuri! Blocurile deja au crãpãturi de la greutatea masinilor încãrcate, ce trec cu vitezã pe Vasile Pârvan, cutremurând clãdirile serios! Pentru a mai pune „gaz pe foc”, adicã a înfuria bârãdenii si mai tare, primarul Boros si un oarecare senator fac adevãrate campanii foto, pe la multele locuri distruse (pardon, în lucru) netinând deloc seama si de nemultumirile oamenilor care deja nu mai au rãbdare si cer primarului sã înceteze cu deschiderea a zeci de santiere, care au adus Bârladul în starea unui sat… Ultima fitã a primarului Boros este Grãdina Publicã din localtitate, unde se desfãsoarã lucrãri de extindere si modernizare, cu lucrãri executate de o firmã din Iasi, si subcontractate unei alte firme din Bârlad … primarul stie de ce! Si ca sã fie în ton cu instinctul sãu de Primar, a pus-o de o sedintã foto, a arãtat bârlãdenilor în 6-7 rânduri ce lucrãri se fac, dupã care a însirat a mia oarã la ce proiecte se lucreazã în Bârladul fãcut terci de atâta nãmol si gropi! Bârlãdenii au reactionat imediat, au început sã îi cearã socotealã … public, la postarea cu fotografii de pe pagina de FB a Primãriei Bârlad!

„Dzeuleee! ..cât de limitati suntem!..vãd comentariile si mã minunez!…”

Bârlãdenii au fost drastici si i-au arãtat clar primarului cã nu sunt de acord sã strice si Grãdina Publicã, asa cum a fãcut cu strãzile din Bârlad!

„Lucrãrile de reabilitare a Grãdinii Publice au ajuns la una dintre fazele sale cele mai migãloase: amenajarea lacurilor. Vor fi realizate douã lacuri: unul, în suprafatã de 320 mp, care va avea rolul de a colecta apele pluviale, iar cel de-al doilea lac va avea rol decorativ, în preajma lui fiind amenajate alei si amplasate bãnci. Acesta din urmã va asigura si irigarea spatiilor verzi”, i-a informat primarul Boros pe bârlãdeni, prin PR-ul sãu cu aparatul foto în gât. Dupã care a enumerat constiincios cele 16 proiecte care sunt în derulare! Bârlãdenii au reactionat prompt!

„Eu consider, si nu numai eu, cã lucrãrile trebuiau fãcute pe rând dupã prioritãti, nu sã se strice tot orasul si sã se astepte apoi 2 -3 ani. Lucrãrile se fac prost, nu sunt destui oameni si noi intrãm în depresie când iesim din casã!”, scrie un localnic.

„Zeci de lucrãri începute … cam pe când si ceva dus la bun sfârsit ? P.S. Fãrã promisiuni electorale!”, un alt bârlãdean.

„A terminat orasul în douã , noroi distrus peste tot si el ne spune cã face lacuri în grãdinã de parcã la primãvarã nu are timp! Faceti dracului trotuare, cã merg prin noroi de un an . Ce dracu e asa greu sã torni în beton ? Are sã fie gata orasul ãsta si tot ce spune când….la anul si la multi ani! M-am saturat de minciuni”, zice nu nãduf un alt locuitor.

„Strãzi si trotuare distruse … asta la ce punct se încadreazã? Bag seamã eu, ca sã nu se mai plângã oamenii din Podeni de noroaie , ai adus si restul orasului la nivel cu ei , acum nu mai simtim diferenta!”, scrie o respectabilã doamnã.

„Reparati drumurile si trotuarele, cã e dezastru peste tot!!! De grãdinã ne arde nouã acum ? Nu putem merge pe stradã!!!!!”, o altã bârlãdeancã.

„Varianta de ocolire a orasului Bârlad????Tu o faci (Boros) ,dar cât de prosti crezi tu oamenii sã-ti asumi asa ceva?”, un alt bârlãdean.

„Mai ocupati-vã si de cartierele Podeni si Munteni cã aratã cã dupã rãzboi si noi avem aceleasi impozite si aceleasi taxe ca si celelalte cartiere si facem parte din acelasi oras si judet”, mai spune un alt locuitor al Bârladului.

„Nu e bine cu lacurile alea adânci prin Grãdina publicã. Pot muri oameni înecati pe acolo, copii rãtãciti, etc.”, un bãtrân bârlãdean pensionar.

„Bãi nene, vrem strãzi si trotuare bune mai întâi, cã ne rupem masinile si picioarele. Avem noroc cã nu plouã mai tare cã nici nu mai avem pe unde merge”, un alt bârlãdean!

„Ati întrebat populatia dacã vrea lac în loc de copaci? Ati pus copaci pe trotuare, mergem prin noroaie si dãm cu capul în copacii dvs. si ati defrisat Grãdina Publicã! Ati întrebat populatia cand ati luat deciziile astea? V-ati bãtut joc de orasul ãsta!”, scrie o doamnã din Bârlad.

„Începe campania, încep si proiectele. Ati spus cã începând cu ianuarie veti porni cele 10 autobuze, dar nici nu le aveti :))) Lista-i lungã, asa cã spor la muncã!”, a mai scris o bârlãdeancã.

Într-un final, a apãrut un comentariu al unei bârlãdence, care fãcea trimitere la sotia primarului , prof. Carolina Boros, care, probabil a comentat împotriva „cârcotasilor”. „Dzeuleee! ..cât de limitati suntem!..vãd comentariile si mã minunez!”, scrie doamna.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

  1. Il rugam pe Jan, dar si pe ceilalti pupincuristi, sa o lase mai moale cu dosul preaslavitului/neaseMUITULUI conducator ca din ochiul maro o sa devina ochiul vanat de la atat inflacarare in a-i da limbi!

  2. Asa primar mai rar! Omul acesta chiar isi lasa amprenta pe barlad. Ce a reusit el sa faca in ultimul an e greu de realizat. Zice bine postacul de serviciu, toti primarii la un loc nu ar fi reusit sa duca orasul in evul mediu, dar bouros a reusit. In mai putin de 12 luni a distrus toate strazile si trotuarele, nu poti iesi din casa fara cizme de cauciuc, toate masine usor usor ajung fier vechi prin transeele barladului, casele si blocurile stau sa se darame din cauza traficului infernal si a gropilor, chiar si mersul pe jos e aventura. Ma intreb si eu ca prostul pt ce mai cere primaria sa platim taxe si impozite de municipiu, cand ofera canditii de lumea a 3-a.

  3. Tare va place lenea ! Era bine cand nu se facea nimic in Barlad (aprox 30 ani) si pocneau tevi si se desfundau strazi si nu era canalizare nici gaz ??? Pentru a progresa si a intra in randul oraselor civilizate e nevoie de ceva rabdare ! Probabil ca trebuia mai multa organizare si cooperare intre firmele implicate pentru a face situatia mai suportabila !

  4. Da Boroș înfurie rău,da nu pe barladenii înțelepți,onesti și gospodari,care sunt majoritari,înfurie rau jigodiile secaturi ordinare care văd cum le fuge pământul de sub picioare,pentru că Boroș face și schimbă atât de multe, încât jigodiile,secaturi ordinare,nu știu ce să mai scornească pentru a incita boborul împotriva sa..Despre asta.i vorba, despre asta și mult mai multe, stimați cârcotași care crăpați de oftică și ură când vedeți cum Bârladul incet,încet,dar sigur,se transformă intr.un adevărat oraș european..

  5. „Am cunoscut prima dată un cățel de primărie, acum vreo 20 de ani când făceam reportaje prin satele județului. Pe atunci, erau puțini, abia ce apăruse specia. Acum s-au înmulțit și s-au răspândit prin toate instituțiile minunatului stat român. Eu i-am denumit căței de primărie doar pentru că acolo am întâlnit primul exemplar! Dar ei pot supraviețui peste tot. În principiu, acești căței fac parte din clasa nevertebratelor. E posibil să aibă ceva vertebre dar sigur nu au coloană vertebrală și, de accea, poziția lor este ușor curbată, cu capul în jos. Doar atunci când latră la dușmani își ridică capul! Și, de fapt, aceasta e menirea lor pe pământ: lătratul la dușmanii stăpânului. Evident, ei nu pot exista independenți fără un stăpân!”, din Editorialul de astazi, dedicat unora ca tine, Nicule:)))

    • Inteleg din cei spui ca haiat de latratori, angajati e Red Bull, nu ii face acestuia promovare pentru ca au incredere in el ci pentru ca sunt rupti de foame si, din cand in cand, primesc si ei un os de ros??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.