1.9 C
Vaslui
28-mart.-2023

Boros are o inimã mare, dar nu galbenã! Imaginile sunt grãitoare | PAMFLET

- Advertisement -

Stim de ce la Bârlad s-au anulat alegerile la PNL. Dumitru Boros nu si-a mai dus mâna în dreptul inimii când a fost intonat imnul de stat al României. Ori a uitat, ori nu i-au mai dat voie cei de la departamentul PR al Primãriei. Fiindcã nu poti s-o arzi ca patriotul cu mâna la piept când trec motociclistii si apoi sã repeti figura la o sedintã la care s-a mai intonat si imnul PNL. Studiile sociologice aratã cã nonconformismul afisat cu bãrbosii motociclisti produce mai multã audientã si notorietate decât chestii de dragoste de tarã la o sedintã de partid! Si atunci nu mai poti fi duplicitar,arãtându-le celor 90 de colegi care aveau în cap numai „Verde înrourat”, cã tu o dai cu „Desteaptã-te române!” si cu mâna la corason. Dar cum alegerile se repetã, Boros are sansa sã-si repare greseala când o sã mai cânte o datã imnul de stat. Numai sã fie si senatorul Bâca în salã.

O altã problemã a reprezentat si locatia, care a purtat ghinion. Dacã alegerile s-ar fi tinut la cinematograful Victoria, cu sigurantã Boros ar fi obtinut 90 de voturi si nu 88, iar Floriol nu ar mai fi încurcat alegerile. Cã trebuie înteles omul, dupã douã sute de votcã încurcã Murgeniul cu Bârladul si imnul de stat cu „Verde înrourat!” Un alt semn rãu a fost acela cã senatorul nu a ajuns la vot la timp, de a trebuit sã se tinã scrutinul deschis cam cât a fãcut acesta de la Tecuci la Bârlad. Însã toate acestea pãlesc, fatã de înversunarea unora care chiar vor sã-i facã primarului plângere penalã. Pãi, ori o dãm pe discriminare si mergem doar cu motociclistii, ori suntem cu tot partidul.

Dar sã punem si rãul în fatã. Ce va face primarul dacã pierde alegerile. Unii spun cã o sã fugã sã se ascundã pe sub fustele lui madam Vintilã, la USR, altii merg pe varianta cu Sexy Roxana. Dar, vom vedea. Indiferent ce va fi, Boros va rãmâne mereu un om cu corasonul rosu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Băi ,vremea veche…mai aveți un pic si il criticați pentru că nu are șapcă fix ca in bancul cu iepurașul! Nimic nu vă convine! Sunteți la ciclu sau la menopauză? Vă deranjează pentru că nu vă mai dă? Sau…? Ceva e putred la vremea veche.

    • La cat a fost umflat de presa in campania de la locale, lui Mitica i-ar trebuie 9 vieti sa isi plateasca datoriile! Asta in cazul in care VRN nu a facut munca patriotica pentru cvintetul de la UM Primaria Barlad! Pen’ ca acum s-a mai adaugat un apv-ist pe lista de doritori de sinecuri politice pe care sanatoriul Iulica il propune ba la Politia Locala, ba la Raiser, ba in Biroul Local al PNL Barlad! Bai fratilor sa va puneti tresele peste camasi sa vada membri de partid cum trebuie sa va salute cu ” Sa traiti tovarase gradul!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.