spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Botezatu dezvăluie cum fac dragoste blondele sale: «Violeta-misterioasă, Bianca-sălbatică»

- Advertisement -

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit cu Libertatea despre cele două femei importante din viaţa lui şi mărturiseşte că, dacă ar putea, s-ar căsători şi cu Violeta, şi cu Bianca.

“Când face dragoste, Bianca e sălbatică, fatală, se dăruieşte total, ştie să fie şi curvă, şi doamnă. În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în acelaşi timp şi nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura şi manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, ne-a spus Bote.

Mai mult, designerul ne-a mărturisit că îşi doreşte copii cu oricare dintre ele. “Îmi doresc o fetiţă. Şi Bianca, şi Violeta îşi doresc un copil cu mine”, mai spune Cătălin.

Le iubeşte pe amândouă

“În cea de-a doua parte a reality-show-ului «Burlacul» mi-am dezvoltat sentimentele, şi cea care s-a apropiat cel mai mult tiparului de femeie cuminte, frumoasă, modestă şi nealterată din punct de vedere al vieţii mondene a fost Violeta. Ea nu m-a atras de la început sexual. Dar de Violeta nu sunt îndrăgostit aşa cum am fost de Bianca. Sunt sigur că Bianca m-a iubit şi că mă iubeşte şi acum. Eu pot spune că încă o iubesc”, ne-a mai declarat designerul.

S-au înfruntat la «Miss Vampiriţa»

Sâmbătă, după miezul nopţii, la o oră potrivită activităţii vampirilor, în clubul LeGaga din Bucureşti s-au ales finalistele pentru titlul de “Cea mai sexy vampiriţă din lume”. În finalul preselecţiei promovate de Cătălin Botezatu au rămas 13 “vampiriţe” drăguţe, care vor concura, pe 23 octombrie, în Atlantic City (SUA), în faţa magnatului Donald Trump. Printre “vampiriţele” care vor pleca peste Ocean se numără şi Violeta Babliuc, Bianca Drăguşanu şi Bianca Jurcă

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.