spot_imgspot_img
8.8 C
Vaslui
02-mart.-2024

Botosaniul vine la „totul sau nimic”

- Advertisement -

Se pregãtesc de derby

ÎNCREZÃTOR….Cele douã victorii obtinute de FC Botosani în meciurile cu FC Brasov si ACS Poli Timisoara i-au mai ridicat moralul antrenorului Leo Grozavu. Acesta a declarat înaintea partidei de luni, de pe Municipal, cã echipa sa va veni doar cu gândul la victorie, egalul fiind un rezultat pe care nu-l va lua în calcul.

Fostul antrenor secund al lui Viorel Moldovan la FC Vaslui si actualul principal al Botosaniului a mai afirmat cã partida de luni nu va avea o mizã deosebitã pentru el, mai ales cã situatia „ros-alb-albastrilor” în clasament nu îi mai permite sã facã pasi gresiti. „Ne va astepta sutã la sutã o partidã dificilã, dar nu vom merge acolo doar pentru a ne prezenta la joc. În general, nu prea îmi place sã mergem sã ciupim un punct, dar la final vom vedea ce si cum. Normal cã, atât timp cât jucãm pe un teren unde se iau foarte greu puncte, orice punct este important, dar niciodatã nu mi-am propus înainte de a pleca la un meci sã mã duc sã joc pentru egal. Îmi doresc sã avem atitudine, în primul rând, sã demonstrãm cã cele douã victorii nu au fost întâmplãtoare. Vom merge la Vaslui pentru a acumula puncte ” a declara Leo Grozav. Partida dintre FC Vaslui si FC Botosani se va juca luni, începând cu ora 18:30, pe stadionul „Municipal”.

Timpul nu e prieten cu Rodrigues si Mboup.

Desi la aducerea lor la Vaslui s-a preconizat cã vor fi apti din punct de vedere fizic pânã la partida cu FC Botosani, Liviu Ciobotariu va fi nevoit sã-i lase si luni în afara lotului pe cei doi jucãtori ofensivi. „Nu se aflã în paramentri fizici pentru competitia oficialã” a afirmat tehnicianul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.