Braconieri pe Prut: cu căruța la pescuit ilegal, pe zona de frontieră! (FOTO)

BUNA VESTIRE FĂRĂ PEȘTE!… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au depistat pe zona de frontieră un bărbat din comuna Vetrișoaia, care bracona cu o unealtă de pescuit interzisă de lege. Omul a prins cu un tarabuc nici mai mult nici mai puțin decât 23 de kg de pește, care a ajuns înapoi în râul Prut, după ce polițiștii l-au „pescuit” pe braconierul în cauză, cu căruță cu tot.

Pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de graniță, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași a interceptat și oprit pentru control, pe raza localității Vetrișoaia, o căruță condusă de un localnic.

„În urma controlului efectuat asupra atelajului, colegii noștri au descoperit un sac de rafie în care se afla cantitatea de 23 kg de pește viu (puiet) de diferite specii și o unealtă de pescuit comercial tip tarabuc, a cărei deținere/folosire de către persoane neautorizate este interzisă. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol. Uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, iar peștele a fost redat mediului natural.”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

 
2 COMENTARII

  1. Corect! Politia este vigilenta ! Felicitări !
    Daaaar ,autorități de alta natură, statule român,gen primărie,prefectura,consiliu județean , băăi , va întrebați ,oare careva, dacă oamenii aceștia care au mai rămas în țară, mai au ce mînca ??? !
    Parcă-i și vad condamnați. Asta îmi amintește de fapte de braconaj comise de unii șmecheri,prinși asupra faptului cu mașina plină de animale ucise dar,ce sa vezi, au scăpat de brațul lung al legii!

LĂSAȚI UN MESAJ