spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Braniste a luat-o pe urmele Dianei Sosoacã: streseazã contracandidatii de aur cu telefonul!

- Advertisement -

PREMIERÃ…Prima contrã electoralã a avut loc la Vaslui. Nu într-o dezbatere televizatã, ci pe stradã. Vãzând cã echipa de la AUR Vaslui fãcea un clip electoral, Lucian Braniste s-a dus cu telefonul, cu camera pornitã peste ei si i-a acuzat cã încalcã legea electoralã. Probabil aceasta, doar un judecãtor al BEJ-ului ar putea constata, dar chiar si dacã ar fi fost o încãlcare flagrantã a legii, Braniste, în calitate de viceprimar, ar fi putut proceda regulamentar, adicã sã cheme „organele” constatatoare la fata locului (Politia Localã). Dar a preferat sã facã un circ ieftin, marca Diana Sosoacã. Dacã nu stia, era suficient sã-si sune superiorul si acesta imediat ar fi informat BEJ, cum a mai fãcut-o. Solomon si PSD-ul e campion la sesizãri la BEJ. S-au luat dupã Buzatu. Acesta scrie din arest la domiciliu denunturi, Solomon&compani, sesizãri.

Mici sicane electorale, ca între copiii rãzgâiati care se laudã cu …„fratii mai mari”

Scena confruntãrii a fost una caragialianã, ceea ce aratã cã politicienii români sunt actori înnãscuti care asteaptã doar regizorul sã le punã în operã comedia mult visatã. Iatã continutul unei scenete umoristice, într-un singur act, petrecutã în Vaslui, în plinã campanie electoralã. Un camion din Caravana Medical AUR a poposit la Sala Sportului din Vaslui. Nevinovatã, gasca noncoformistã de AUR repeta pentru un videoclip electoral. Pesedistul Braniste, cu grupul de campanie, se apropie cu telefonul pus pe REC, precum Diana Sosoaca, iar Ionel Sandu, contracandidatul sãu, l-a vãzut si i-a spus: „Domnule viceprimar, poftiti, poftiti!” Pe fundal se aude o voce pesedistã, posibil a viceprimarului: „Încãlcati legea domnilor?”. „Care lege ?, riposteazã Ionel Sandu. Rãspunsul venit din tabãra pesedistã a fost unul nelãmuritor: „Care spune cã nu aveti voie cu asa ceva. Flayere aveti voie sã dati, doar atât!”. Ionel Sandu spune cã sunt si flayere si aprobãri si tot ce trebuie, dând de înteles cã ei în campanie vor mai multe materiale video decât pe pliante! Colonelul Carabinã, consilier în echipa lui Sandu, vine amenintãtor spre grupul pesedist, spunând: „Vã e teamã de adversar? Vreti sã vã dãm un pliant?”. Intervine si presedintele de la Municipiu al PSD-ului, Vali Caragatã, care spune „Bunã seara!” si se opreste, apoi încearcã sã-l îndepãrteze pe colonelul Carabinã, care le adusese un pliat cu platforma lui Ionel Sandu. Si cam atât, sceneta s-a stins, fãrã intrigã, doar cu dialoguri copilãresti, gen „bã, dacã te mai iei de mine, îl chem pe frate-miu”. Sperãm ca pe viitor sã fie si o confruntare de idei sau proiecte politice, nu o smecherealã de mahala, stil Sosoacã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Eu zic să faca un concurs MMA-ceva- cu bătaie între candidați gen episodu de ieri dintre Florin Roman și Vîlceanu!!
    dar nu ascuns, să fie pe un ring ceva la Sala sporturilor!! Filmat si pregatit pt pariuri!

  2. Borhot ! Ti-o dam la papacioc! Nu mai consilia oamenii aiurea. S-a schimbat legea demult, nu mai esti in 2008 cand dadeai scutere si biciclete in campania lui Mișelache! Ai sa-i bagi in belele pe hauristi mancati-aș-mi-ai!

  3. Vasluieni înțelegeți ca toți cei 4 candidați la primărie Vaslui sunt de la liberali. Braniste va ieși primar iar Vlada va fi unul din viceprimari. Aurul s-ar părea că trag tare și ei pt. un post de vice. Restul sunt praf Saharian.

  4. Penalii de la AUR! Ca sa stii ce e legal sau nu, mai intai trebuie sa ai o farâmă de idee despre cum functioneaza o societate

  5. Timofticiuc, ce tenta ridicolă ai dat articolului! În prezent, legea interzice folosirea autovehiculelor în scop electoral, iar cei de la AUR exact asta au făcut. Nu ai voie sa te plimbi prin oraș cu mașini inscripționate cu numele partidului. Întrebând „care lege”, cei de la AUR demonstrează ca habar n-au pe ce lume trăiesc. Asta trebuia scris în articol, nu despre sosoaca și alte baliverne!

  6. Aur cum sà crezi cà un analfabet ca Sandu poate fi primar? Ati venit cu cel mai slab(prost) candidat din ultimii 30 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.