spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

UPDATE Bratarile lui Alis (video, foto)

- Advertisement -

UPDATE Mandat de arest de 29 de zile pentru Alis Gentimir!

În jurul orei 15, instanta s-a pronuntat pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile, acuzatiile aduse fiind pentru ultraj împotriva bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, loviri si alte violente, cu toate cã expirase mandatul de 24 de ore, iar Alis se considera deja liber. Pe tot timpul audierilor, la Judecãtoria Vaslui au asteptat circa 12 ‘’ortaci‘’ de-ai lui Gentimir, care au vrut sã-si arate astfel suportul fatã de seful lor. Mandatul de perchezitie a fost pus în aplicare imediat, astfel cã în jurul orelor 16, politistii deja misunau în locuinta arestatul

POLITIA VASLUIANA DA IAMA ÎN INTERLOPI

CÃTUSE… Ceea ce pãrea imposibil a devenit ieri o realitate. Cunoscut pentru faptul cã se eschiva mereu sã dea socotealã pentru faptele sale, interlopul vasluian Alis Gentimir a ajuns, pânã la urmã, sã fie încãtusat de politistii vasluieni. Si asta dupã nenumãrate scandaluri provocate de acesta. Ultimul, însã, i-a fost fatal. E cunoscut faptul cã, de obicei, nu participa direct la reglãrile de conturi, ci îsi trimitea oamenii. De aceastã datã, însã, a fãcut greseala sã conducã personal “operatiunea”. Desi la o primã vedere, cazul nu era atât de grav pentru el, acesta a fost înfundat de propriile declaratii pentru cã telefoanele sale au fost ascultate. Rãmâne de vãzut astãzi, dacã acesta va rãmâne dupã gratii pentru încã 29 de zile sau va fi eliberat. Oricum, surse din politia vasluianã declarã cã a fost pornitã o adevãratã ofensivã împotriva tuturor asa-zisilor interlopi vasluieni, altfel spus, niste golani!

Dupã ani de zile de scandaluri cel mai renumit “interlop” vasluian a fost arestat. Alis Gentimir a fost retinut ieri pentru 24 de ore fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, loviri si alte violente. Astãzi acesta urmeazã sã fie prezentat în fata judecãtorilor cu propunerea de arestare preventivã pentru 29 de zile. Episodul care l-a infundat pe Alis s-a petrecut la jumãtatea lunii august, când ‘‘bãietii’’ acestuia s-au rãfuit într-o parcare cu o tabãrã rivalã, al cãrei cap este Cristian Paraschiv, zis Cel. Atunci gasca lui Gentimir formatã din nouã persoane i-a agresat pe Cristian Paraschiv si Cãtãlin Manea. Interesant este faptul cã la cercetãri au participat, alãturi de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si lucrãtori ai Serviciului de Informatii si Protectie Internã Vaslui. “Între cele douã pãrti existã o stare conflictualã care dateazã de mai multi ani. Cu ocazia cercetãrilor la fata locului, politistii au ridicat bâte, fragmente de lemn si un baston metalic telescopic. Pentru clarificarea tuturor împrejurãrilor în care s-au comis faptele, politistii au audiat pãrtile vãtãmate, martori si locatari din blocurile învecinate locului unde a avut loc scandalul.În cauzã s-a început urmãrirea penalã fatã de cele 9 persoane pentru sãvârsirea infractiunilor de loviri sau alte violente si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. G.Alis urmeazã a fi prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivã” se aratã într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Alis s-a dat sãrac

Dupã ce a fost “sãltat” de politisti, Alis Gentimir nu si-a angajat avocat pe motiv cã nu are bani, astfel încât, într-o primã fazã a beneficiat de serviciile unui avocat din oficiu. Abia dupã ce a vãzut cã treaba e serioasã s-a rãzgândit si si-a angajat propriul avocat. Chiar si asa, acesta a iesit zâmbind de la audierile desfãsurate la Politie si chiar si-a fluturat cãtusele, bine-dispus. Mai lipseau doar sustinãtorii cu pancarde ca în cazul lui Dan Diaconescu. Doar cã niciun sustinãtor de-al lui Alis n-a fost pe acolo si, în plus, “bãietii rãi” au motive sã fie îngrijorati. Surse din Politia Vaslui ne-au declarat cã arestarea lui Alis Gentimir este doar începutul unui rãzboi pornit de politistii vasluieni cu “smecherii” din Vaslui.[nggallery id=10]

Cunoscut ca un cal breaz

Alis Gentimir si-a fãcut simtitã prezenta în Vaslui acum aproximativ 10 ani. De-a lungul timpului a fost implicat în mai multe încãierãri, adevãrate lupte de stradã, din care nu lipseau sãbiile si alte arme impresionante. De fiecare datã, însã, a scãpat miraculos, de “bratul legii”, probabil prea scurt în acea perioadã. O bunã perioadã de timp s-a rãfuit cu clanul Dãriescu, cei doi frati, Vasile si Mihai, si tatãl Mitu. Dupã ce acestia au fost condamnati si închisi pentru prostitutie, Alis s-a simtit “singur” în oras, dar a gãsit rapid un alt adversar cu care sã se lupte, Cristian Paraschiv, zis Cel. Au existat mai multe confruntãri între acestia si acolitii lor, ultima soldându-se cu retinerea lui Alis.

Si-ar putea revedea fratele, dupã gratii

Dacã aceastã poveste se va termina prost pentru Alis Gentimir, acesta se va putea întâlni în Penitenciar cu fratele sãu, Gabi Ciprian, zis Schiopu. Acesta are de efectuat o pedeapsã de sase ani, pentru lipsire de libertate în formã calificatã si tentativã de viol. El a fost acuzat cã, în noaptea de 21 spre 22 iulie 2008, a sechestrat o tânãrã de 21 ani într-un taxi si a încercat s-o violeze. Pentru cã s-a opus, conform primelor declaratii, tânãra a fost bãtutã si arsã cu tigara, fiind aruncatã mai apoi din masinã. În timpul, procesului victima si-a retras acuzatiile dar fãrã efect pentru Schiopu. Mai mult efect asupra judecãtorlor vasluieni l-a avut, se pare, circul fãcut de Alis Gentimir în Judecãtoria Vaslui, pentru cã instantele vasluiene s-au arãtat extrem de dure, dându-i o pedeapsã de opt ani. Abia la instantele superioare de la Iasi, acesta a primit sase ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.