BREAKING NEWS A luat foc mall-ul! Sute de oameni, evacuați. Intervenție în forţă

Probleme la un mall din Capitală: sute de oameni au fost evacuaţi, marţi dimineaţă, după ce s-a declanşat alarma de incendiu, iar centrul comercial a fost cuprins de un fum dens.Un nou incendiu afectează un mall din România: după problemele recente de la Sun Plaza din Capitală şi mall-ul din Sibiu, acum au fost probleme la Mall AFI Cotroceni, tot din Capitală. Marţi dimineaţă, alarmele de incendiu au fost declanşate şi sute de persoane care se aflau în interior au fost evacuate. Centrul comercial a fost cuprins de un fum dens, relatează Digi24.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Primul apel, în jur de 10:30

Primul apel către numărul de urgenţă 112 a fost făcut în jurul orei 10:30. La fața locului au ajuns repede opt autospeciale cu spumă şi apă și patru autoscări, precum şi mai multe ambulanţe şi maşini de descarcerare.

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit în camera tehnică a unui restaurant de la ultimul etaj al AFI Cotroceni. …https://www.capital.ro/breaking-news-a-luat-foc-mall-ul-sute-de-oameni-evacuati-interventie-in-forta.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ