Brigada de umor “Mânca-ti-as musteata”, ultima reprezentatie | PAMFLET

În orasul lui Vasile Sãracu’ a venit circul. Brigada de umor “Mânca-ti-as musteata”, dã reprezentatii în fiecare lunã la primãrie si, când sunt zoriti, chiar si de douã ori. Negrutu’, Mânca-ti-as si Musteatã sunt trioul cu care pesedistii vor sã meargã la Bendeac, la emisiunea iUmor. Pânã atunci se antreneazã pe Facebook si la Primãrie cu liberalii, unde strâng like-uri, momind internautii cu tema: mândri cã suntem contemporani cu Uzatu.

Gasca de trogloditi chiar crede cã are ureche muzicalã si falseazã dupã cum le cântã Uzatu. Musteatã se crede Barbu Lãutaru, Negrutu se erijeazã în textier, precum marele Negruzzi, iar Mânca-ti-as se autointituleazã Atletul Dreptãtii, desi e strâmb si sãrac cu duhul.

Ultima reprezentatie a fost un dezastru, fiindcã unul dintre ei a chiulit si ceilalti credeau cã-l pot suplini. Din pãcate, prostia nu se poate copia, iar când mai arunci si cu pietroaie în baltã, nici zece inteligenti nu le mai pot scoate. Vasile Sãracu’ devine astfel un soi de prizonier, între niste lãutari, pe care Uzatu se încãpãtâneazã sã le facã brigadã. Stiti cine mai lipseste? Tudorel! Noroc cã a devenit bucãtarul bãtrânilor peste 75 de ani si are momentan de ros un ciolan.
2 COMENTARII

  1. Sunteți niște nesimțiți. Cum vă permiteți așa ceva? Cum? O să vedeți voi cum o să răspundeți in instanta când vi se vor cere dovezi și când trebuie sa justificați atitudinea față de un om cu probleme medicale. Nesimtitilor!

  2. Glumeti dar nu prea ! De prost gust.. da sunteti ! Umorul ironia, pamfletul functioneaza pana la limita bunului simt! Cand defectele fizice sau un anume tip de boala sunt ridiculizate, nu deveniti decat niste “ fituicari ieftini “

    Sper sa aveti cei 7 ani de acasa si sa eliminati din pagina aceasta postare care nu reprezinta un pamflet ci o discriminare. Cum de altfel sper ca stimatul coleg avocat Mancas sa va actioneze in judecata

LĂSAȚI UN MESAJ