21.8 C
Vaslui
30-iun.-2022

Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui scandal monstru, în centrul Capitalei, ce era să se lase cu bătaie pentru fosta soție a afaceristului. Într-un acces de furie, Pastramă a început să o înjure și să o amenințe pe brunetă, salvată în ultimul moment de un martor ce a chemat Poliția.

Din nefericire, relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a degenerat grav joi după-amiază, în jurul orei 14:30, când afaceristul a avut o cădere nervoasă și a amenințat-o. Scandalul de proporții a izbucnit în cartierul Floreasca, una dintre cele mai selecte zone ale Bucureștiului, unde liniștea locuitorilor a fost întreruptă de strigătele furioase ale lui Pastramă, relatează CANCAN.

Afaceristul părea de necontrolat și se adresa pe un ton violent lui Brigitte, prea îngrozită să-i răspundă, de teamă că va fi agresată fizic.

“Vino-încoace! F***-ți morții m@-tii! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace”, îi strigă Pastramă lui Brigitte.

Lângă ei se afla un bărbat, posibil un bodyguard, care a asistat la întreaga scena…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/brigitte-sfat-batuta-de-florin-pastrama-637430.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here