12.3 C
Vaslui
24-sept.-2022

Brodocul s-a mișcat rapid

- Advertisement -
A SEMNAT… Adrian Kerezsy, ultima dată la juniorii U19 de la Politehnica Iași, a semnat cu nou-promovata Rapid Brodoc. Noul antrenor a adus și 9 jucători tineri de la academia Politehnicii.

MUTĂRI… Rapid Brodoc și-a găsit antrenor. Nou-promovata va fi pregătită de Adrian Kerezsy, antrenor la echipa de juniori U19 a Politehnicii Iași. Acesta va fi ajutat, din postura de antrenor secund, de vasluianul Răzvan Beldiman, președinte-antrenor la Star Junior Vaslui.

Conducerea clubului Rapid Brodoc vrea cu orice preț ca echipa să își îndeplinească obiectivul în primul sezon de Liga 3: salvarea de la retrogradare. Cei de la Brodoc s-au mișcat repede și au decis cine va conduce echipa în sezonul următor. Ieșeanul Adrian Kerezsy a semnat cu Rapid Brodoc, iar împreună cu el vor veni nu mai puțin de 9 tineri fotbaliști născuți în anii 2003-2004, crescuți la academia Politehncii Iași. Este vorba despre Filip, Cuibuș, Pară, jucători care au jucat și în Liga 4 pentru “alb-vișinii”, dar și Cucoș, Budeanu, Călin, Baban, Grigoriu și Nazare, fotbalist care a început fotbalul la LPS Vaslui, sub comanda antrenorului Ionuț Chiochiu. “Am întâlnit oameni entuziaști la Brodoc, sunt încrezător că ne vom îndeplini obiectivul.”, a spus noul antrenor al rapidiștilor. Între timp, oficialii clubului anunță că au înscris echipa în Liga 3, achitând toate taxele necesare. “Văl anunțăm că am depus dosarul de licențiere și am achitat taxele necesare pentru participarea în Liga 3, sezonul 2022-2023. Succes, băieților noștri!”, au anunțat reprezentanții echipei vasluiene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.