Bucătărie arsă de la un scurt circuit electric. Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri! (FOTO)

FOC… Un incendiu izbucnit la o anexă a unei locuințe din localitatea Văleni, comuna Viișoara, a pus pe jar pompierii bârlădeni, azi noapte în jurul orelor 2.00. Inițial, pompierii au fost informați că în localitate arde o locuință ca urmare a exploziei unei butelii cu GPL. Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu rapiditate, cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat. Din fericire, nu a fost vorba despre nicio explozie a vreunei butelii ci de un incendiu cauzat de un scurt circuit electric.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la o anexă a locuinței, anexă în care era amenajată și o bucătărie de vară. Până la sosirea echipajului de intervenție, proprietarul locuinței, un bărbat in vârstă de 52 ani, a încercat să salveze o parte din bunuri, însă a suferit arsuri de gradele I și II la umărul drept. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la o unitate medicală. Ulterior, după finalizarea intervenției a solicitat o ambulanță și a fost transportat la spital. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 70 minute.

„Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 40 metri pătrați tavan planșeu din lemn, patru ferestre, o ușă, diverse piese de mobilier și produse textile. Au fost degradate: o mașină de gătit, un frigider, un TV și un telefon mobil. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ