2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

„Bucurel si Bucurica” au pregãtit cadouri de sãrbãtori: cosuri pline cu dulciuri si bãuturi deosebite, la preturi pentru toate buzunarele!

- Advertisement -

TÃRÂMUL DULCIURILOR… Bucurel si Bucurica sar în ajutorul vasluienilor care nu au apucat sã cumpere celor dragi daruri de Mos Nicolae sau Mos Crãciun. Acestia au pregãtit o sumedenie de cadouri care mai de care mai dulci si mai frumos aranjate: ghetute din ceramicã, ciorãpei, plusuri si cãrti pline cu bomboane „Bucuria”, aduse special din Republica Moldova. Noutatea din acest an o reprezintã cosurile cadou cu mesaje pentru cei apropiati. „Avem cadouri pentru toate categoriile de vârstã si pentru toate rudele. Anul acesta am pregãtit o gamã mai variatã de cosuri, si mai mari, si mai mici, dar si cu posibilitatea de a le adapta dupã preferintele sau posibilitãtile financiare ale clientilor. Spre exemplu, într-un cos pe care îl oferim cadou nasilor am putea pune o sticlã de vin „Cricova”, o sticlã de vin spumant „Tramonto by Cricova”, o cutie de bomboane de ciocolatã „Gloria”, douã pahare inscriptionate cu mesajul „pentru nasul/nasa mea”, o lumânare de Crãciun si un mix de bomboane asortate de la „Bucuria”. Sau, în locul vinului spumant, putem pune o sticlã de coniac mai deosebit. Am adus Akademos Exclusive Collection, un coniac produs cu prilejul jubileului de 70 de ani al Academiei de Stiinte a Moldovei. Este obtinut din vinurile „Ialoveni” si maturat cel putin 25 ani”, au explicat Simona si Emilian, vasluienii care promoveazã, de mai bine de cinci ani, produsele „Bucuria” în Vaslui.

Împreunã, cei doi au deschis douã magazine: primul a fost cel de lângã Piata Vidin, iar al doilea, cel din Silver Mall. „La Silver Mall, avem mai mult spatiu si ne axãm mai mult pe aranjamentele de tip cadou. Am evoluat treptat, ne-am perfectionat, iar acum putem sã spunem cã, într-adevãr, avem o gamã variatã de cadouri. Ne adaptãm, de fapt, în functie de sezon. Realizãm buchete de flori din bomboane, care pot fi un cadou foarte bun de 1 si 8 Martie, sau chiar la începutul scolii, avem ursuleti de plus umpluti cu bomboane, bomboniere, cãni, ghetute, cizmulite, de asemenea, cu bomboane, dar si cosuri ce pot fi umplute cu diverse produse: fursecuri, biscuti, jeleuri, turtã dulce, napolitane, ciocolate, vin, coniac, rachiu, vin spumant. Le adaptãm în functie de preferintele clientilor si, desigur, de posibilitãtile lor financiare. Îi asteptãm în oricare din cele douã magazine pe care le avem, ca sã îsi aleagã produsele preferate”, a explicat administratora magazinului „Bucurel si Bucurica”.

Dulciuri sãnãtoase pentru copii si vasluienii care tin post

Cele mai cãutate produse sunt, în continuare, prunele si visinele în glazurã de ciocolatã, dar si „Chisinãul de searã”. Visinele sunt ascunse în interiorul unei fondante de zahãr, acoperite cu glazurã de ciocolatã si putin alcoolizate, iar „Chisinãul de searã” au corp din visine sau prune uscate si sunt învelite în glazurã de ciocolatã. Sunt produse de post, astfel cã pot fi consumate si de cei care respectã sfatul Bisericii, acela de evita alimentele si dulciurile de frupt în aceastã perioadã a anului. La fel de cãutati sunt si biscuitii, ce-i drept, mai mult de pãrintii care vor sã le ofere copiilor ceva dulce sãnãtos. „Biscutii „Lapte topit”, „Tãrãncuta” si „Morãrita” sunt variante foarte bune pentru acele momente în care copiii îti cer ceva dulce si nu vrei sã le dai ciocolatã. Biscutii „Morãrita” sunt fãcuti din fãinã de grâu, cu stafide si arahide mãruntite, iar cei „Tãrãncuta” sunt absolut deliciosi, merg extraordinar de bine cu lapte, ceai sau cafea. Însã trebuie sã îi încercati, ca sã mã credeti”, a mai povestit Simona.

Rachiul de Bãlti, disponibil în magazinul „Bucurel si Bucurica” de la Silver Mall. Are 40% alcool si o vechime de 15 ani

Bucurel si Bucurica au adus, totodatã, si bãuturi deosebite pentru vasluienii cu gusturi fine. Cunoscutul rachiu de Bãlti, produs de „Barza Albã”, consideratã etalonul vinificatiei moldovenesti, poate fi gãsit acum si în Vaslui, la magazinul „Bucurel si Bucurica” din Silver Mall. Este obtinut în urma distilãrii cidrului de mere si înobilat prin învechire la butoi de stejar timp de 15 ani. Are 40% alcool si un gust extraordinar dulce-amãrui. De asemenea, tot la acest magazin veti gãsi si „Bucuria”, o bãuturã produsã tot de „Barza Albã”. Este, de fapt, prima marcã de Divin Vechi a companiei, fiind creatã si lansatã în 1963. A fost prezentatã la foarte multe concursuri oenologice (n.r. care promoveazã produsele derivate ale viei si ale vinului), câstigând în 1965, la Tibilis, prima medalie de aur. De-a lungul anilor a strâns 21 de medalii. Sticlele sunt ambalate în cutii si sunt inscriptionate cu seria si numãrul produsului, astfel încât autenticitatea acestora poate fi verificatã pe site-ul companiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.