10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Buhus dat afara de la Cluj

- Advertisement -

SOLUTIE… Fostul cãpitan al Vasluiului, Bogdan Buhus, a fost pus pe liber de conducerea clubului Universitatea Cluj. La aflarea vestii, suporterii vasluieni au reactionat cerând ca fundasul sã fie readus ‘‘acasã’’. Cum ‘‘galben-verzii’’ sunt descoperiti pe flancurile apãrãrii, Buhus ar putea reprezenta o solutie, dar vârsta si despãrtirea în conditii nu tocmai amiabile fac aproape imposibilã o revenire a acestuia în lotul echipei antrenate de Viorel Hizo.

Bogdan Buhus a pãrãsit formatia FC Vaslui în vara acestui an si a mers la Cluj unde urma sã lucreze cu un fost antrenor, Cristi Dulca, la Universitatea. Desi a început ca titular, cu timpul fundasul dreapta a prins tot mai rar primul ‘‘11’’. Aflatã pe pozitia a 14-a la doar douã puncte de retrogradare, ‘‘U’’ Cluj doreste sã se întãreascã în aceastã iarnã, dar înainte de a face transferuri, patronul Walter a decis sã se despartã de o parte dintre fotbalistii care, spune el, nu au confirmat în acest tur de campionat. Printre cei ‘‘disponibilizati’’ se numãrã si fostul cãpitan al Vasluiului, Bogdan Buhus. La aflarea vestii cã Buhus este liber, fanii vasluieni au reactionat si au cerut ca acesta sã fie adus ‘‘acasã’’.

Un jucãtor pe placul lui Hizo

Bogdan Buhus nu a fost niciodatã fotbalistul care sã exceleze prin tehnicã sau vitezã, dar a intrat în inimile suporterilor prin devotamentul, modestia si atasamentul fatã de culori. Si antrenorii care au lucrat cu el l-au lãudat, unul dintre cei mai mari admiratori fiind chiar actualul principal, Viorel Hizo. Buhus este fix prototipul pe care ‘‘Dulãul’’ îl dã de fiecare datã ca exemplu, jucãtor ce dã oricând tot ce are mai bun din el.

Traseului lui Buhus

Fotbalistul nãscut la Bârlad si-a început cariera la Petrolul Moinesti, unde a evoluat trei sezoane, pentru ca mai apoi sã meargã în Italia unde a dat probe în esaloane inferioare. Acolo a fost remarcat, surpinzãtor de UTA, echipã ce l-a acontat imediat. Dupã douã experiente la Petrosani si Craiova ajungea în vara anului 2005 la Vaslui. S-a impus încã din primul sezon, si în scurt timp a fost numit cãpitan al echipei. Desi la finele stagiunii 2006-2007 au fost zvonuri cã se lasã de fotbal, Buhus a continuat, fiind pânã la despãrtirea de ‘‘galben-verzi’’, singurul fotbalist care a jucat pentru FC Vaslui în toate sezoanele de Liga I.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.