0.3 C
Vaslui
31-ian.-2023

Bunică snopită în bătaie! Agresorul a fost internat la Psihiatrie, dar a evadat, forțând gratiile!

- Advertisement -
CHINUITĂ… La 85 de ani, Elena A. nu se gândea niciodată că va ajunge la spital ca victimă a unei agresiuni fizice. Incidentul a avut loc chiar de Sfântul Nicolae, după ce agresorul a consumat băuturi alcoolice

CONFLICT… Clipe de coșmar pentru o femeie în vârstă de 85 de ani, din comuna Poienești, care de Sfântul Nicolae a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost bătută în propria locuință de un tânăr de 33 de ani. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, agresorul și-a lovit victima cu pumnii la nivelul capului, apoi a pus mâna pe un cuțit și a amenințat-o că o va face bucăți. Speriată, bătrânica s-a rugat de mai multe ori să o lase în pace, iar la scurt timp bărbatul a plecat. După ce și-a anunțat rudele, Elena A. a fost transportată la spital cu ambulanța, acolo unde a ajuns și agresorul. Bunica a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe, în timp ce agresorul, pe nume Vasilică Pârgaru, a fost transferat la Secția Psihiatrie, acolo unde ajung toți scandalagiii aflați sub influența băuturilor alcoolice. La câteva ore de la internare, acesta a forțat gratiile de la fereastră și a reușit să fugă din spital. Oamenii din sat spun că în ziua în care a bătut-o pe Elena A, bărbatul și-ar fi snopit în bătaie și mama, care ieri, la două zile după incident, a fost, de asemenea, transportată la spital.

Scandalul ar fi pornit după ce mama agresorului și femeia bătută au făcut schimb, zilele trecute, de niște tămâie. Bărbatul a crezut că cele două lucrează împotriva iubitei lui și s-a gândit să le dea o lecție pe care să nu o uite prea ușor. Iată ce ne-au declarat rudele femeii de 85 de ani, care a primit “cadou” de Sfântul Nicolae o bătaie soră cu moartea. “Cu ocazia sărbătorii, la noi în sat a fost organizat un fel de bal, unde s-a cântat muzică și s-a consumat alcool. După ce s-a cherchelit bine la acea petrecere, Vasilică Pârgaru a mers acasă și și-a bătut mama. Chiar dacă ea nu a depus plângere la poliție, iar fiii ei încearcă acum să mușamalizeze agresiunea, alte rude de-ale lor au spus prin sat că femeia a fost snopită în bătaie și că n-a fost prima dată când a trecut prin așa ceva. După ce și-a bătut mama, bărbatul a venit la bunica noastră. A intrat peste ea în casă și a bătut-o și pe ea. E vânătă toată la față, o dor coastele. În seara aia, bunica avea un cuțit pe masă. Vasilică l-a luat și a amenințat-o că o va face bucăți până a doua zi dimineață. După ce s-a rugat de mai multe ori să o lase în pace, bărbatul a plecat, apoi am fost și noi anunțați de ceea ce s-a întâmplat. Când am sunat la poliție, a venit șeful de post de la Ivănești. După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului. Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, ne-au declarat rudele femeii bătute. A doua zi după incident, agresorul a ajuns din nou la Psihiatrie, de mână cu fratele lui mai mare, recunoscând problemele pe care le are cu băutura.

Dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu. “La data de 06 decembrie 2022, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin în vârstă de 85 de ani din localitatea Oprișița, comuna Poienești, ar fi fost agresată, fiind indicat și un prezumtiv autor. Urmare a agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Prezumtivul autor, bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Oprișița, a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui, Secția de Psihiatrie. Totodată, a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu”, a precizat reprezentantul IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.